Pani, bohuzial sa vyskytli neocakavane skutocnosti a vyzera to tak ze kvoli novej robote pojdem na 5 tyzdnov na skolenie, co je na tom to horsie je to ze je to od jula. V podstate by to znamenalo len to ze by som zraz neorganizoval ja ale mozno by sa toho chytil niektory z vas a stretli by ste sa aj tak co by si myslim nebolo zle. Co vy na to? Podujal by sa na to niekto?
Chalani ja by som bol osobne za to ked by set sa toho chytili ked tu je uz cca 40 ludi prihlasenych, stretko to bude urcite kvalitka. Je mi luto ze to dopadlo takto no co narobim. Aspon pozrem fotky v UK a budem zavidiet
Takze co? Koncime? No organizer, no meeting... Alebo sa toho zmocnime my? Co poviete voMacK a mexican?
Z mojej strany je to tiež trochu otázne. Neviem teraz totiž odhadnúť, či v čase konania zrazu budem na Slovensku. Kvôli nejakým pracovným veciam.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Na mna sa to v poslednej dobe valí zo všetkých strán,,
Najprv odfrknutý kamen do čelného skla : Vymenil som Potom my strelila zadná pneumatika : 2x 265/35 R18 vymenil som Jeb...tá sk..vená mačka sa rozbehla proti mojmu autu: Objednaný nový M-Packet
A teraz očujem, že niečo klepe v motore,, prvé čo pozrem sviečky,, že dve povolené kukám na to jak bager na tvrdú hlinu,,, tak som to dal do servisu celé pozret nech ma už nič neprekvapí,,,
Pokial sa 5er nezruší, tak prídem určite..
BMW E30 1.8i - EX 2000 BMW E36 1.8is - EX 2001 BMW E36 2.0i - EX 2008 BMW Z3 Roadster EX 2010 BMW 540i E39 Manual