... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Pežot napísal:Bolo to fajn, len spanilka mohla byť plynulejšia a premotivovancov, ktorí museli gumovať v kolóne a odhadzovali kamienky a bordel z cesty priamo na za ním stojace auto, by som nakopal do prdele![]()
Chce to používať hlavu ...
reihe6 napísal:aj ked som nebol,tak toto by ma štvalo najviac
Flog napísal:super zraz, najviac pochvaľujem slalomovú trať aj ked kategoria mohla byt aj do 2000ccm3 to by bolo potom zaujimave aj pre nas co mame len 4valce..
inak ako som pisal trat na slalom super trosku strku bolo tak to smykalo ale nevadi, na tie dve ostre jazdy som zodral tretinu pneumatik :)
perfektne som sa vyblbol a povytacal volantom ako nikdy predtym este, dokonca sa mi pustila aj vrtula na chladici prvý krát za 2 a pol roka co mám toto auto tak som ho pokúril na tom slalome,, perfektný adrenalín chcem znova!!!! :) + nabuduce niake kose na odpadky a pridat hlasitost do mikraku aby vas ludia poculi na parkingu..
Inak 110 % dávam zrazu :) super
Hajecek napísal:Pani ospravedlnujem sa ze sa vam venujem az takto neskoroSom velmi rad ze sa vam pacilo na zraze a ze ho hodnotite aj napriek tym chybam ktore ste videli vacsinou kladne, co ma strasne tesi a som rad ze som to nerobil len tak prenic zanic a malo to svoj vyznam
Chcem sa este ospravedlnit za vysledky zo sprintov ktore stale niesu ale prislo este k dalsej chybe tento krat mojej kedze som zoradoval a priradoval vysledky zo sprintov do pocitacu ja a to takej ze pri zoradovani cisel sa poprehadzovali niektore udaje a teraz ich musime pracne hladat a vsak slubujem vam ze sa vysledky urcite dozviete a kazdy z vyhercov bude aj ohodnoteny
![]()
co sa tyka najkrajsieho auta zrazu tak to bola velmi zlozita zalezitost ktoru vysvetlim: po navrate zo spanilky nezavilsi ludia prebehli vsetky auta a zapisali postupne 10 aut preistotu keby nahodou niektore z vytipovanych odisli ... ked som prechadzal parkovisko s tym ze ich pojdem zavolat tak som tam nasiel az jedno ktore bolo vytipovane pod cislom 8. tak som pristupil k rychlemu vybratiu dalsich 2 aut ale kedze sa to moc divakom nepacilo a povedali ze mam zly vkus... tak sme museli trochu improvizovat a kazdy sa mohol do sutaze zapojit ...nakoniec to chalanisko na M5 kombi trosku nezvladol a sutaz vyhral tak ako vyhral no co uz sikovnym patri svet
![]()
a co sa tyka mercedesu a nissanu: ano samozrejme viem ze zraz je bmw ale ked sa ma sponzor zrazu BEMI auto spyta ci nemozu prist so svojim AMG mercedesom na par sprintov popripade ak stihnu prezut trosku sa potocit, mal som mu povedat ze nie ? a nissan prisiel v kolone s chalanmi na bielej (aspon myslim) M3, nejakom kombiku a este jednym autom z ceska a ked som videl reakciu asi 10 ludi na vsupe respektive aj viacerych ako po tom aute s obdivom pokukovali tak som sa zlutoval lebo aj on nas prosil ze nechce mat auto vonku a pojde len na sprinty samozrejme len exibicne ako aj mercedes nemal som dovod ho nepusit a zvlast ked nas zraz nakoniec uprednostila tato cela posadka pred inym na ktorom boli :) ... tot vsio
urcite do buducna zaobstarame vlastne odpadkove kose kedze tie ktore nam slubili z letiska boli v hroznom stave a bola hanba ich tam vobec davat a bal som sa ci vydrzia vobec natlak jednej prazdnej pet flase. dobuducna sa postarame o lepsie audio a cele ozvucenie , mysleli sme ze toto bude bohate stacit ale zistili sme ze letisko zrejme nema taku dobru akustiku ako PK babaza to sa ospravedlnujem takisto
![]()
CELKOVO ALE HODNOTIM ZRAZ Z MOJHO POHLADU VELMI KLADNE A SOM RAD ZA KAZDE AUTO KTORE PRISLO A ZA KAZDEHO JEDNEHO KTORY SA ZUCASTNIL ... ESTE RAZ JEDNO VELKE DAKUJEM ZA CELY ORGANIZATORSKY TYM ... pridavam zatial aspon vysledky zo slalomu
stevo699 napísal:Filip len mi prosim ta vysvetli aku mam E46 ked mam objem 3,3 cm3?![]()
Pozri si tabulku a cislo 8. Stefan Kiss
Chybicka krasy, nic dolezite
Hajecek napísal:
podla vsetkeho 2,5 literovy benzin s turbom vynasobeny koeficientom 1,3