... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Skypco
Kraj: Bratislavský

Re: 16-17.07.11//BB III.ročník veľkého letného BMW zrazu str

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:16

Chlapci dakujeme za skvely vikend..., bola to proste jizda adrenalin uz od zaciatku a u mna uz po ceste na zraz..., do TT bez dialnicnej znamky:)..., nejako na to pri tej mojej vikendovke zabudam..., este ze mi ju Dodo na pumpe pred TT kupil:)..., potom s vetrom vo vlasoch po dialnici do BB..., a nakoniec sme isli dolu z dialnice este pred BB a to bola naozaj krasa..., perfekna cesta kopec zakrut proste predpriprava na slalom:)..., nadherny kraj, ktory urcite umocnuje cele stretnutie...

Bolo vidno ze ste museli vyvinut kopec energie, ktora sa teraz vracia v podobe spokojnych ucastnikov:) a my sa medzi nich urcite radime..., vdaka za nadherny vikend straveny s perfektnymi ludmi a v prijemnom prostredi..., zabava bola super ako cez den tak aj v noci:)) (ta slalomova draha naozaj klobuk dolu:))

...nech Vam to vydrzi...

herri13 napísal:

No ved toto je ten problem, keby boli sponzori, tak sa daju veci riesit inak, ale bohuzial, dnes vam nik neda ani 100 euro.
jediny sponzor co bol, bola nasa firma a to tym, ze mi sef pozical dodavku aby sme mali kde dat vodu a doviest veci pre bufet (sedenie, dazdniky a par dalsich veci.)
My bi sme najradsej nedavali vstupne, ale inak to bohuzial nejde.
A hostesky mrzia asi viacerych. jedna bola z NR a druha zo ZV. Ta z NR rano napisala, ze nemoze a tak druha povedala, ze sama nepojde.
No co uz, skoda, ale tak hadam na budci rocnik daco vymislime.

herri tak ja zacnem..., kludne sa buduci rok ozvi, ked zacnete s pripravami a mozeme urobit nejake motivacne vyhry napr. rocne PZP gratis..., ak budete mat problem s hosteskami daj kludne vediet zabezpecime aj ich dovezieme...

jony
Auto: E70
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:26

Skypco napísal:
Chlapci dakujeme za skvely vikend..., bola to proste jizda adrenalin uz od zaciatku a u mna uz po ceste na zraz..., do TT bez dialnicnej znamky:)..., nejako na to pri tej mojej vikendovke zabudam..., este ze mi ju Dodo na pumpe pred TT kupil:)..., potom s vetrom vo vlasoch po dialnici do BB..., a nakoniec sme isli dolu z dialnice este pred BB a to bola naozaj krasa..., perfekna cesta kopec zakrut proste predpriprava na slalom:)..., nadherny kraj, ktory urcite umocnuje cele stretnutie...

Bolo vidno ze ste museli vyvinut kopec energie, ktora sa teraz vracia v podobe spokojnych ucastnikov:) a my sa medzi nich urcite radime..., vdaka za nadherny vikend straveny s perfektnymi ludmi a v prijemnom prostredi..., zabava bola super ako cez den tak aj v noci:)) (ta slalomova draha naozaj klobuk dolu:))

...nech Vam to vydrzi...

herri tak ja zacnem..., kludne sa buduci rok ozvi, ked zacnete s pripravami a mozeme urobit nejake motivacne vyhry napr. rocne PZP gratis..., ak budete mat problem s hosteskami daj kludne vediet zabezpecime aj ich dovezieme...

už začneme teraz vymyšlat to čo bude buduci rok..
ale čím viac nápadov tak tým lepšie..
BB-ZV KLUB

herri13
Autor témy
Auto: BMW E39 528i sedan

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:34

Skypco napísal:

...nech Vam to vydrzi...

Jezis maria, to ty si bol na tom krasnom kabriolete ? Tak toto vediet tak ta hned odchytim a pokecam s tebou. Teba som chcel osobne spoznat, uz si pomohol tolkym clenom.
No ale kedze som to cely den moderoval (teda snazil som sa :mrgreen: ), tak som ani nemal cas kukat kto tam vlastne bol.
Ako teraz ako pomaly ludia pisu reakcie, tak vidim, ze som prisiel o vela fajnych pokecov. ](*,)
No nevadi, na buduci rok to napravim.

Jasne, ze nieco mozme spolu dohodnut a tie hostesky by boli super. No skoda, ze teraz nemohli dorazit, urcite by to bolo ozivenie.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

jony
Auto: E70

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:40

jasné že na Cabriu..
hned som ta spoznal z minulého roka ked si sa šiel kupat do Štiavnice... :mrgreen: :mrgreen:
BB-ZV KLUB

ViloE36

Pondelok, 18. Júla 2011, 17:41

Parada!!!, dakujeme a tešime sa na dalši rok :D :D :D
BMW E39 528i Touring 142 Kw Ex
BMW E36 318i približovadlo Ex 83 Kw
Renault Megane 1.6i - EX-smrt v zákrute,:D 55 Kw

mysska1
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 18. Júla 2011, 18:48

mamomi napísal:
prešiel som pár fotiek a nenašiel som ani jednu E32, čo je celkom nuda. No a niektoré BMWs trošku proti srsti, tie tuningy čo sa dejú... Hlavne nalepený karbón mi dvíha žalúdok. Mohla byť dobrá akcia, ale ja som trošku odlahčil od BMW a išiel som mrknúť zraz mustangov na Nitrianske Rudno. Síce tam bolo dokopy asi 10 kusov, ale čumel som na to s otvorenou hubou a nedýchal som.
Prišiel som o niečo? :) doprdele ako tak pozerám na tie fotky, tak samá E36 a E46 potom sú na rade E39. A len málo kedy niečo čo vykukne z davu.

prvé miesto v slalome vyhral ten cooper z tempusu?! :D Nuda nuda. Sorry hodnotím to len z fotiek, lebo som nebol. Ale akosi neviem či som o niečo špeciálne prišiel. Už to nie sú tie akcie ako bývali. Riadne dymu, hukot. Ľudia pálili gumy len tak sa prášilo.
môj osobný názor, netreba ma nejako komandovať. Asi si treba pozrieť viac albumov s fotkami, no neviem či to pomôže.

peace

lenže pre nás je ten zraz hlavne o ľuďoch ... zraz nie je predvádzacie mólo, je to stretnutie ... a preto môže vyhrať aj minicooper ... myslím, že každý kto bol sa zabavil a neľutuje ... a myslím, že je detinské to komentovať, keď si tam nebol ...
B - bezhlavo
M - milovať
W - wozidlá tejto značky

maxete
Auto: Fiat 500

Pondelok, 18. Júla 2011, 18:53

Ďakujem organizátorom za myslím si dobre zvládnutý zraz. Počasie ste vybavili super, na mňa až veľmi. :-) Škoda len, že sme s priateľkou museli odísť trošku skôr. Teším sa zase o rok.

mysska1

Pondelok, 18. Júla 2011, 18:57

taktiež sa chcem poďakovať za super akciu, aj za milé privítanie. Bolo super, opäť sme sa zabavili ma 100% ( možno aj viac ) :-k :lol: ... chlapci úroveň stretnutia bola neskutočná, klobúk dolu pred vami, naozaj ... už teraz sa teším, s čím novým prídete budúci rok :wink:
B - bezhlavo
M - milovať
W - wozidlá tejto značky

herri13
Autor témy
Auto: BMW E39 528i sedan

Pondelok, 18. Júla 2011, 21:28

mysska1 napísal:
taktiež sa chcem poďakovať za super akciu, aj za milé privítanie. Bolo super, opäť sme sa zabavili ma 100% ( možno aj viac ) :-k :lol: ... chlapci úroveň stretnutia bola neskutočná, klobúk dolu pred vami, naozaj ... už teraz sa teším, s čím novým prídete budúci rok :wink:

No Miska, sice je len den po zraze, ale mne uz beha tolko napadov na dalsi rocnik, ze si ich zacnem hned zapisovat.
Urcite chceme na rok pripravit nieco, co Vas vsetkych zaujme a zbavy, aj ked sice sa staci pozriet na mna :mrgreen: .
Ale diky za pomoc pri moderovani aj ked sice neskor, ale predsa.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

SPARROW
Auto: E21 318is E36 318is
Kraj: Žilinský

Pondelok, 18. Júla 2011, 22:44

zas raz super akcia, super auta proste super =D> jedina vec co vytknem je ta ze tam bolo malo klasik => myslim zralokov :twisted: :lol: ale samozrejme ze zato organizatory nemozu ...dakujem chalani tesim sa na buduci rok :smile:
Obrázok

jajuska223

Pondelok, 18. Júla 2011, 22:56

bolo riadne super .... aj keď sme sa tam poniektorí trošku opiekli :D ale stálo to za to... už teraz sa teším na ďalší rok ... a ďakujem Herrimu, že mi vybavil volno na víkend, aby som sa mohla tohto zrazu zúčastniť :smile:

Skypco

Utorok, 19. Júla 2011, 09:13

herri13 napísal:

Jezis maria, to ty si bol na tom krasnom kabriolete ? Tak toto vediet tak ta hned odchytim a pokecam s tebou. Teba som chcel osobne spoznat, uz si pomohol tolkym clenom.
No ale kedze som to cely den moderoval (teda snazil som sa :mrgreen: ), tak som ani nemal cas kukat kto tam vlastne bol.
Ako teraz ako pomaly ludia pisu reakcie, tak vidim, ze som prisiel o vela fajnych pokecov. ](*,)
No nevadi, na buduci rok to napravim.

Jasne, ze nieco mozme spolu dohodnut a tie hostesky by boli super. No skoda, ze teraz nemohli dorazit, urcite by to bolo ozivenie.

Ano ja:)..., ja by som sa tiez rad osobne s tebou zoznamil, ale aspon s kolegom jonym sme prehodili par slov a musim uznat ze ma dobru pamat naozaj sme sa isli kupat do Stiavnice a nielen minuly, ale aj tento rok v nedelu na spiatocnej ceste proste nadhera:)..., velmi rychlo to ubehlo ta kdufam ze na buduce to uz napravime...

btw: inak to moderovanie ti ide velmi dobre..., aj som si to uvedomil priamo na zraze ze ten clovek musi mat uz skusenosti s hovorenim do mikrofonu:)

Chlapci caute..., a drzte sa:)...

myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Utorok, 19. Júla 2011, 22:03

Skypco napísal:

...nech Vam to vydrzi...

Skypco a nebodaj si tam bol aj Ty????? :shock:
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

Skypco

Utorok, 19. Júla 2011, 22:25

myroslav napísal:

Skypco a nebodaj si tam bol aj Ty????? :shock:

...a veru myrko bol:)..., a veru uz druhy krat..., a nebodaj aj ty?!..., ale to by si ma asi neprehliadol..., ci..?

dukan
Auto: cakatel..

Streda, 20. Júla 2011, 00:42

patri sa aj mne za nitriansku osadku vdaknut organizatorom a vyzdvihnut ich pracu.. =D>
vidno ze ked sa chce, tak sa daa.dokonca na slovensku spojit fanusikov "uchylov" do jednej kopy.
len tak dalej chlapci ,hadam si aj buduci rok kecneme heri..
hej a pozdrav bufetakou, pivo a klobasa = ok 8)
Freude am Fahren..

eX 520i e39 gelbes leder
eX 318i e 36 individual M-paket
eX 316i e 36 compakt,blau

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní