... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Martin46 napísal:herri odviedol si kus dobrej roboty - vsetko klapalo na sto percent - aspon to tak vyzeraloTakze mozes byt spokojny
som naozaj rad, ze si v klube a mozem povedat, ze bez teba by ten zraz tak nevyzeral - aby to nevyzeralo, ze chvalim iba herriho tak samozrejme vsetci organizatori pocas tych dlhych planovani odviedli neskutocny kus roboty.
moj tip na buduce je casomiera
FaMart napísal:Každý si kúpi čo sa mu ľúbi..pokiaľ to berieš ako výstavu áut tak možno nuda pre dakoho, ale treba to brať hlavne ako stretnutie ľudí, ktorí sa prídu spoločne zabaviť a to tu bolo splnené na 110%
afro napísal:zraz bol super
tu je nejake videjko s mojej kamery: http://vimeo.com/26549214
mozno by som vytkol malickosti ktore sa vyriesia dobuducna:
- troska viac ostrihat tie kriky (nabuduce to pojdem spravit kedze byvam naskok odtial) na prijazdovej ceste
- lepsiu navigaciu, kto nestihol prist na uvodne parkovisko a bol z dalej mal problem potrafit cez tie dedinky
- ta casomiera co spominal martin by bodla
ale inak, viem ze to nie je easy zorganizovat a naozaj este raz organizatorom vdaka.
camai napísal:Ta casomiera by sa pacila asi kazdemu. Ale neviem ci je to az take realne orientacne co som pozeral 200-300e na den musia byt pritom traja ludia, ktorym treba ubytovanie + doprava tych ludi a casomiery beru neviem kolko za km. Takze neviem ci by sme sa zmestili do tych 5e ktore sa tento rok vyberali..
A este skoda tych hostesiek ze neboli
Srna napísal:DAKUJEM za uzasny vikend, najlepsi zraz, ktory aj tento rok prekonal ocakavania a bezkonkurencne bol lepsi nez minuly! Pocasie vyslo, modra Troska prevetrana hoci ju vsetci na sprintoch zotreli ale Maikiho posolstvo odovzdane. Btw. ciganska bola eňo ňuňo. Dakujem DJovi za pustenie Pendulum:D