... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
, škoda že som nemohol ostať dlkšie, na budúci rok určite pridem pozriet 
Martin46 napísal:herri odviedol si kus dobrej roboty - vsetko klapalo na sto percent - aspon to tak vyzeraloTakze mozes byt spokojny
som naozaj rad, ze si v klube a mozem povedat, ze bez teba by ten zraz tak nevyzeral - aby to nevyzeralo, ze chvalim iba herriho tak samozrejme vsetci organizatori pocas tych dlhych planovani odviedli neskutocny kus roboty.
moj tip na buduce je casomiera
lutujem ze som tam nebola mali ste to tam krasne hadam buduci rok....Vas podporim aj svojou ucastou...FaMart napísal:Každý si kúpi čo sa mu ľúbi..pokiaľ to berieš ako výstavu áut tak možno nuda pre dakoho, ale treba to brať hlavne ako stretnutie ľudí, ktorí sa prídu spoločne zabaviť a to tu bolo splnené na 110%
, viem ze to nie je easy zorganizovat a naozaj este raz organizatorom vdaka.afro napísal:zraz bol super
tu je nejake videjko s mojej kamery: http://vimeo.com/26549214
mozno by som vytkol malickosti ktore sa vyriesia dobuducna:
- troska viac ostrihat tie kriky (nabuduce to pojdem spravit kedze byvam naskok odtial) na prijazdovej ceste
- lepsiu navigaciu, kto nestihol prist na uvodne parkovisko a bol z dalej mal problem potrafit cez tie dedinky
- ta casomiera co spominal martin by bodla
ale inak, viem ze to nie je easy zorganizovat a naozaj este raz organizatorom vdaka.
camai napísal:Ta casomiera by sa pacila asi kazdemu. Ale neviem ci je to az take realne orientacne co som pozeral 200-300e na den musia byt pritom traja ludia, ktorym treba ubytovanie + doprava tych ludi a casomiery beru neviem kolko za km. Takze neviem ci by sme sa zmestili do tych 5e ktore sa tento rok vyberali..
A este skoda tych hostesiek ze neboli
Srna napísal:DAKUJEM za uzasny vikend, najlepsi zraz, ktory aj tento rok prekonal ocakavania a bezkonkurencne bol lepsi nez minuly! Pocasie vyslo, modra Troska prevetrana hoci ju vsetci na sprintoch zotreli ale Maikiho posolstvo odovzdane. Btw. ciganska bola eňo ňuňo. Dakujem DJovi za pustenie Pendulum:D