... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
FaMart napísal:Každý si kúpi čo sa mu ľúbi..pokiaľ to berieš ako výstavu áut tak možno nuda pre dakoho, ale treba to brať hlavne ako stretnutie ľudí, ktorí sa prídu spoločne zabaviť a to tu bolo splnené na 110%
FaMart napísal:Každý si kúpi čo sa mu ľúbi..pokiaľ to berieš ako výstavu áut tak možno nuda pre dakoho, ale treba to brať hlavne ako stretnutie ľudí, ktorí sa prídu spoločne zabaviť a to tu bolo splnené na 110%
PeterE30 napísal:kazdy nema svor kazdy nema na gumy a zbytocne palit nieco ked sa jedno koleso toci je troska odveci boli tam aj novsie samozrejme no na klube je vacsina e36 46 30 a 39 ....hlavne ze sme sa stretli priaznivci bmw znacky pokecali zajazdili co auto a mezdikus daaaa
bolo zastupenie aj X1, ci X5
mamomi napísal:
veď ako to mi je jasné, že akcia bola skvelá z tohoto uhla pohľadu. Možno sa mi nepodarilo napísať presne to čo som chcel.
Každý tu obhajuje kúsok z mojho príspevku a niektorí aj to čo tam vôbec nebolo![]()
Užívajte
Maco napísal:Prisiel som prvy krat na tento zraz a pridem urcite aj buduci rok, ano mam len chrochtavy dizel kombik s rozpadnutmy naraznikomale no a co bol som prvy krat na slalome, jasne ze som zabludil ale pre to som tam nesiel, ked niekto chce akciu nech ide na carat alebo na zrychlenie ci KOD, ja som sem isiel stravit prijemny vikend s mojimi ludmi s ktorymi nemozem byt kazde den lebo kazdy je na inej strane republiky, v "klube" ide o ludi nie o auta, by som zacitoval Jeremmycho Clarksona "aky ma vyznam chodit na auto zrazy aby som sa pozeral iba na take auta na akom som napriklad dosiel", pre mna su taketo stretnutia o ludoch, o pohodovo stravenom dni a o tom ze si s nimi mozem pokect z oci do oci a nie cez pismenka na internetea to ze tam uvidim nejaky pekny kusok ktory ma chyti za srdce alebo ze tam niekto spravi nejaku show navyse alebo ze sa stratim na slalome
je len bonus