... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
soffinkaBMW napísal:
Viem videla som ale asi sklamem nepridem stala sa mala nehoda takze mozno buduci rok
Anubis-artS napísal:Tak a je to tu, už len jedna noc, nezlaknite sa hlavne keď bude túto noc pršať ... zajtra má byť celý deň pekne, jasno, teplúčko, tak si doneste aj opalovacie krémy![]()
Ja vstávam o 5:45 aby som ešte stihol pred pripravou letiska umyť auto
luky2208 napísal:Chem sa len opitať či budete písať čisla na predné sklo ? A že či by sa k tomu čislu nedal napísať aj nick tu z fora ? Vela ludí tu na fore medzi sebou komunikuje už dlhé roky no poniektorý sa na živo vôbec nevideli. Bol som na paru zrazoch a niekedy len ludia kolo seba chodia a hambia sa ozvať alebo niečo opýtať a pritom idu okolo človeka z ktorým si denne píšu. Myslím že by to dopomohlo v komunikáciji a hlavne by sa ludia osobne a viac spoznali a nechodili by sme okolo seba ako "telatá".
PS:boly by sme vlastne taká velká rodina a aj pri disciplínach to budete mať lahšie ked budete vedieť kto to je a nie len vodič č-???. Len tolko a ked je to blbosť tak to považujte za bezpredmetné len ma to tak napadlo.Dakujem
Thorien napísal:
jasne.. aspon budu ludia vediet ze ktore auto mi maju poskrabat klucami !
dracik.bmw napísal:Skoda ze tam nebudem..By sme si konecne jebli to pivo aj normalne ne len cez chat hehe..![]()
dethXtreme napísal:
co zas vymyslas??
Thorien napísal:
kto zavaha ten nepije :) .. si to za teba bude musiet odpit dakto iny .. mozno patres ?
Thorien napísal:
kto zavaha ten nepije :) .. si to za teba bude musiet odpit dakto iny .. mozno patres ?