... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

maiki napísal:pre mna tiez

uzite si to chalani

KISS-MY-ASS napísal:maiki ty nejdeš?

herri13 napísal:Pani, takze po dohode s Jonym, bude moznost aj opravy celnych skiel, dobky a male poruchy skla. To uz posudi Jony. Cena sa bude hybat okolo 15 euri.
Blizsie info u Jonyho.
 Uz len aby niekto zacal folie lepit, lestit auta, vymienat oleje a tak
 Uz len aby niekto zacal folie lepit, lestit auta, vymienat oleje a tak  

Maco napísal:
Pomaly sa ten zraz meni ako nejaka servis expoUz len aby niekto zacal folie lepit, lestit auta, vymienat oleje a tak

...
 ...Maco napísal:
Pomaly sa ten zraz meni ako nejaka servis expoUz len aby niekto zacal folie lepit, lestit auta, vymienat oleje a tak

strelnica a kolotoče nebudu?
  strelnica a kolotoče nebudu?  
Maco napísal:

čo keby som tam ponastavoval rozvody na všetkých TDSkach ???
  čo keby som tam ponastavoval rozvody na všetkých TDSkach ???   Kto ma zaujem ?
 Kto ma zaujem ?  
luky2208 napísal:No bude to tam vyzerať pomaly ako linka na STKčo keby som tam ponastavoval rozvody na všetkých TDSkach ???
Kto ma zaujem ?

a nezabudni, zrazova akcia, vsetko za 5€
Maco napísal:

tykokso za 5€ treba dať dole sanie,ventylove vyko,vzduchový filter aj z boxom + nato ešte tie piplačky z budikom do čerpadla a opeť zložiť
  tykokso za 5€ treba dať dole sanie,ventylove vyko,vzduchový filter aj z boxom + nato ešte tie piplačky z budikom do čerpadla a opeť zložiť   
   Si ma teraz odstavil paradne
  Si ma teraz odstavil paradne   

tak mojkovia, ešte 2x sa vyspinkáme a ideme
  tak mojkovia, ešte 2x sa vyspinkáme a ideme  
jony napísal:tak folie by neboli problém...