... všetko o BMW ...

Tak čo už no nemôžu byť všetky auta pekné
  Tak čo už no nemôžu byť všetky auta pekné   ale nie dobré to je, robím si srandu, aj sa to dobre keruje
  ale nie dobré to je, robím si srandu, aj sa to dobre keruje   len sa mu viacej venuj a bude to fajn
  len sa mu viacej venuj a bude to fajn  

bol som dnes pozret co mi bucha pri kolese a potrebujem vymenit otoc kolesa na vodicovej strane, takze ak by ste niekto vedeli alebo mali nieco take na predaj, tak dajte vediet. diky
  bol som dnes pozret co mi bucha pri kolese a potrebujem vymenit otoc kolesa na vodicovej strane, takze ak by ste niekto vedeli alebo mali nieco take na predaj, tak dajte vediet. diky  

tiez samozrejme zmazanie historie chyb a diagnostika uz prebehli davnejsie.
 tiez samozrejme zmazanie historie chyb a diagnostika uz prebehli davnejsie. vymenil sa palivovy filter a prebehol som sa na STP diesel injector cistici. Ci to pomohlo neviem posudit. Ale teraz su na rade este dalsie veci. Takze cez tyzden sa bude objednavat olej + filter, vzduchovy filter, brzdove hadicky + vymena brzdovej kvapaliny a mozno aj hardy spojka pojde nova. Zas niekedy neskor budem riesit odlucovac oleja, kabinove filtre, a pred zimou vymena celej novej naplne do chladica. Ale este som urcite nieco zabudol
  vymenil sa palivovy filter a prebehol som sa na STP diesel injector cistici. Ci to pomohlo neviem posudit. Ale teraz su na rade este dalsie veci. Takze cez tyzden sa bude objednavat olej + filter, vzduchovy filter, brzdove hadicky + vymena brzdovej kvapaliny a mozno aj hardy spojka pojde nova. Zas niekedy neskor budem riesit odlucovac oleja, kabinove filtre, a pred zimou vymena celej novej naplne do chladica. Ale este som urcite nieco zabudol