Tak bracho sa pohral dnes s pocitacom a nakodoval mi DRL kedze to ma urcite vyhody co sa tyka setrenia aj zapinania svetiel a podobne a k tomu este bliknutie smeroviek pri zamykani a odomykani auta, je to taka banalita ale potesi

tiez samozrejme zmazanie historie chyb a diagnostika uz prebehli davnejsie.
Tiez ako je to potrebne, prisiel cas splnit cast povinnosti, ktore mam naplanovane na letne mesiace,

vymenil sa palivovy filter a prebehol som sa na STP diesel injector cistici. Ci to pomohlo neviem posudit. Ale teraz su na rade este dalsie veci. Takze cez tyzden sa bude objednavat olej + filter, vzduchovy filter, brzdove hadicky + vymena brzdovej kvapaliny a mozno aj hardy spojka pojde nova. Zas niekedy neskor budem riesit odlucovac oleja, kabinove filtre, a pred zimou vymena celej novej naplne do chladica. Ale este som urcite nieco zabudol
Mam pocit, ze auto by malo tahat trosku lepsie ako tomu je. Preto ak novy vzduchovy filter neprienesie nejake zlepsenie budem musiet dat pozriet vstrekovace, turbo, vahu vzduchu, ale to uz s niekym, kto sa tomu rozumie trosku viac