boris, 3.45 je maly obal, a prevod z 318,318is, a 320.. marko tam ma z m3, cize sa mi zda 3.15.. na 328i je prevod tusim 2.93, ale niesom si isty.. cize aj kebyze da napr. moj sovr tam, tak by nemusela az tak vela s tym robit, ale znicila by ho napockanie , resp. ak tam da 328, a bude chciet dat aj diff z 328, treba pomenit kardan, poloosi a vsetko s tym, kedze je to uplne ine "balenie"
no mne je jasné že to nebude len svor, som ochotná to samozrejme podstúpiť... ale chce to čas :)..joj chlapci ale to keď raz bude,...ohh, ja sa z toho asi po..... od radosti
introš bude, ak si zajtra spomeniem a tá špz je len paint
slečna vyšla s kožou (v interiéri ) na trh... pár múch to mať musí, nie je to nové auto ale ako povedal duffy duck v sapce jam-e : " tebe vadí naša špinka, stačí jedna malá slinka a bude tooo :) PS: nebrať to doslova, pľutie na interiér ti neprečaluní ten tapacír :) PS2: vzhľadom na odhadovanú dĺžku spánku, ktorý si absolvovala sú tie fotky OK ...
pamätaj...keď niečo naozaj chceš,..čokolvek...tak si to kup
alebo povedz frajerke, ja svojmu frajerovi najradšej kupujem niečo do auta ak je niečo také čo chce, posledne som mu dala hlavu vybrúsiť k narodkám. A ja som si na Vianoce prosila tie M-kové koberčeky, tak dúfam že budem poslúchať a nájdem si ich pod stromčekom