Ahoj vitaj medzi nami bmw pozitívcami. Vidím, že si veľmi snaživá tak nech Ta ten elán neopúšťa. Presne takýto by mal mať prístup človek ktorí miluje značku BMW. Veľa šťastných kilometrov a už bez nehody.
No konecne spravna zena, ktora ma rada benzin. Je vas malo, tak vitaj medzi nami.
A klobuk dole, ze si zvladla opravu a podla tvojich slov aj si sama prilozila ruku k dielu. Len tak dalej a uvidis Bawo ta nesklame. Pre mna E36 tom model od BMW.
E39 528iCosmoschwarz metalic - ex E36 325iBrokatrot Metallic - ex E36 318iDiamantschwarz Metallic - ex
jáááj a ja že sa tu voláte nickmi no tak pardóón, nikoho som nechcela uraziť :)
Díky chalani, verím že žiadna nehoda už nebude, po tom všetkom čo sme tam spravili by to celkom naštvalo :) Čakajú nás ešte nejaké úpravy či už technického, ale aj kozmetického zámeru, ale tak všetko pekne postupne
Vdaka za pochvaly majitelky, aj mne sa uz nejaky ten rok paci
Podla mojho nazoru auticku uz chyba len 2.8 a svor Len bohuzial Lucka sa nedala prehovorit aby sme to po tej buracke prerobili na drift karu
Som rad ze sa nakazila BMW maniou ale buranie mohla vynechat.. aby bolo jasno moj scenar bol rovnaky len o par rokov skor.. tiez e36, ta ista zakruta, rozmrdane o strom a tak isto davane pol roka do kopy
Krasavice... :) Cenním... že po takej buračke si to nevzdala... ja som tiez tukol... ale tak ja to neberem ako buračku... (vid moj pribeh) na klube budes rychlo popularna si myslim... a zien ako si Ty je málo škoda
Auto teraz vyzerá super... kolesa mu slušia...
Tak už len šťastné KM a veľa zábavy... :)
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/