... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

heh , teraz sa mi stalo, ze idem okolo kila a zrazu sa mi rozsvietili kontrolky a otacky tak len bublaly, a jak som pridal sialene rany z pod auta....som si isty, ze to je katalyzator alebo vyfukove potrubie, lebo vsetko je ok.
 heh , teraz sa mi stalo, ze idem okolo kila a zrazu sa mi rozsvietili kontrolky a otacky tak len bublaly, a jak som pridal sialene rany z pod auta....som si isty, ze to je katalyzator alebo vyfukove potrubie, lebo vsetko je ok.reskara napísal:zdravim uz som tu pisal ze mam problem z dusenim.bol som na diagnostike a vypisalo ze mam vadne tieto veci:lambda sonda,potenciometer skrtiacej klapky,bohatosti zmesi,
vymenil som snimac skrtiacej klapky,vahu vzduchu,lambda sondu,sviecky,cistila sa skrtiaca klapka,
a stale nic,zase mi to dusi a uz ma to dost hneva nakolko so uz dal plno love a nikde nic.
robi to taketo veci:ked mam zaradenu hocijaku rycchlost,a idembez plynu tak mi zacne sekat z celym autom a dost prudko.
alebo ked stojim na mieste a mam lenn nastartovane bez rychlosti ta mi kolisu otacky na tych 500 az na 1100 a dost prudko,rychlo.
ale hlavne ide o to ze raz mi to robi a niekedy nie,priklad,3 dni nic a ptom to zase zacne ako kedy,ked mi to dusi a mam napr.
zaradenu 5,mam plyn normalne tak ho zacne dusit a vtedy ked dam na podlahu tak ide ale tiez dusivo,ale po pra sekudach sa prebere alebo niekedy az po minutach a viac a zase ide,poradte mi niekto prosim,lebo uz som bol stym u viacerych mechanikoch a kazdy ma stoho hlavu smutku.diky.
 kat je svina vec na diagnostike ho nenajde a na emisiach ti povedia ze mas zlu lambdu
 kat je svina vec na diagnostike ho nenajde a na emisiach ti povedia ze mas zlu lambdu  
johnyfly1 napísal:tak si zozen ine vyfuk potrubie a vyskusaj..od zvodov az po koniec
 Na kat urcite dojde ale aj tak ho hlbkova inspektaz neminie
  Na kat urcite dojde ale aj tak ho hlbkova inspektaz neminie 

zrejme to musi mat vacsi podtlak...inac vnutry nic nieje, len jedna pruzinka a blana ktora upchava dierku
 zrejme to musi mat vacsi podtlak...inac vnutry nic nieje, len jedna pruzinka a blana ktora upchava dierku