... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Re: dusenie motora

Streda, 4. Januára 2012, 14:12

nazdar, tiez mi dusi motor(M42).. volnobezne otacky drzi stale rovnako, ale pri rozbiehani sa auto pohne a zrazu strati vykon a nabehne po nejakych 3 sekundach, ide dalej, a po chvily aj na 3ke to iste pri cca 3000 otackach.. vykon nikde, a ootacky pomalicky klesaju a zrazu sa spamata a ide jak drak..
co to moze byt ? spravilo mi to len teraz, ked prsalo a mlaky boli.. zeby s tym mohla mat nieco spolocne voda ? :D zajjtra to pojdem este lepsie preverit co to robi..

pozeram, ze ste to uz mozno aj rozlustili.. katalizator alebo ten ventil by ste tipli, alebo neico ine ? vaha vzduchu alebo nieco take ? palivove cerpadlo vraj bolo menene pred nedavnom tak tym snad by to nebolo..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Užívateľov profilový obrázok
bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Re: dusenie motora

Pondelok, 9. Januára 2012, 22:29

majro napísal:
nazdar, tiez mi dusi motor(M42).. volnobezne otacky drzi stale rovnako, ale pri rozbiehani sa auto pohne a zrazu strati vykon a nabehne po nejakych 3 sekundach, ide dalej, a po chvily aj na 3ke to iste pri cca 3000 otackach.. vykon nikde, a ootacky pomalicky klesaju a zrazu sa spamata a ide jak drak..
co to moze byt ? spravilo mi to len teraz, ked prsalo a mlaky boli.. zeby s tym mohla mat nieco spolocne voda ? :D zajjtra to pojdem este lepsie preverit co to robi..

pozeram, ze ste to uz mozno aj rozlustili.. katalizator alebo ten ventil by ste tipli, alebo neico ine ? vaha vzduchu alebo nieco take ? palivove cerpadlo vraj bolo menene pred nedavnom tak tym snad by to nebolo..

mozu to byt kludne aj kable k svieckam tak rada:
1.ked bude vonku tma postav auto do tmy!!
2.zober si nadobku trebarz od ,,clinu,, (taku co bude rozprasovat vodu) napln vodou...
3.auto nastartuj a poriadne postriekaj po kabloch a po svieckach (trebarz aj po krytke rozdelovaca ak mas, podla motora) a PORIADNE MU PRIDAVAJ a mozes dotoho striekat po kabloch..
4. HLADAJ ISKRENIE medzy kablami ci o kovove casti auta pri vyzsich otackach sa to prejavi najviac
su pripady ked auto skape a nenastartuje kym sa kable neosusia (tak keby nahodou, tak sa nezlakni)
vela stastia..tolko ku kablom
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní