zdravim uz som tu pisal ze mam problem z dusenim.bol som na diagnostike a vypisalo ze mam vadne tieto veci:lambda sonda,potenciometer skrtiacej klapky,bohatosti zmesi,
vymenil som snimac skrtiacej klapky,vahu vzduchu,lambda sondu,sviecky,cistila sa skrtiaca klapka,
a stale nic,zase mi to dusi a uz ma to dost hneva nakolko so uz dal plno love a nikde nic.
robi to taketo veci:ked mam zaradenu hocijaku rycchlost,a idembez plynu tak mi zacne sekat z celym autom a dost prudko.
alebo ked stojim na mieste a mam lenn nastartovane bez rychlosti ta mi kolisu otacky na tych 500 az na 1100 a dost prudko,rychlo.
ale hlavne ide o to ze raz mi to robi a niekedy nie,priklad,3 dni nic a ptom to zase zacne ako kedy,ked mi to dusi a mam napr.
zaradenu 5,mam plyn normalne tak ho zacne dusit a vtedy ked dam na podlahu tak ide ale tiez dusivo,ale po pra sekudach sa prebere alebo niekedy az po minutach a viac a zase ide,poradte mi niekto prosim,lebo uz som bol stym u viacerych mechanikoch a kazdy ma stoho hlavu smutku.diky.