... všetko o BMW ...
Ale zaujímavé je, že sú tak rozdielne?! Aj tak tie benzíny nové.. Veď už ich nevidno ani na cestách!! Čo bendžo to "dielo satanovo", včera také pekné eFko eMpaket a vzadu 330d. Asi najrozumnejsie je fakt mať jedno nové že "rodinne" a jedno ako starý dobrý "rucač šuniek" Zeky3 napísal:S65B40/44Trochu otázka mimo tému, ktorý benzín teda do E90-tky, mal som už obdobie že predám E46 a pôjdem do E90 a toho N52 motora.
Je v E90 dačo ako-tak dobré benzínové?
P.S. Markoo sorry že Ti to tu zasieram mojimi otázkami.
Speed320i napísal:Ja mám f11ku 530i aj rozmýšľam nad predajom ale keď pozerám tak u nás na predaj nieje žiadna a na mobile.de je ich celých 6....a keď čítam aké majú probemy tie naftove tak neviem čo by som kúpilJa som šoféroval N54 a tak ako hovoríš bomby to boli, bodaj by nie keď vtedy som jazdil ešte s 320iAle zaujímavé je, že sú tak rozdielne?! Aj tak tie benzíny nové.. Veď už ich nevidno ani na cestách!! Čo bendžo to "dielo satanovo", včera také pekné eFko eMpaket a vzadu 330d. Asi najrozumnejsie je fakt mať jedno nové že "rodinne" a jedno ako starý dobrý "rucač šuniek"
![]()
ceco232 napísal:Ja mám 330i N52 necelý rok a z uvedeného zoznamu zatiaľ nebolo nič menené. Možno niečo z toho časom príde, ale určite nie všetko naraz. Každopádne oprava spomínaných problémov ale určite nie je drahšia ako pri bežných problémoch s dieslom. Kamarát mal za posledných 10 rokov už 3x 330i N52 a taktiež prakticky bez uvedených problémov. Tak tu netreba vytvárať dojem a strašiť tu ľudí, že N52 je servisne taký strašiak. A tento motor N52 si kupujú ľudia aj pre jeho kultivovanosť, charakterný zvuk a celkový prejav.