... všetko o BMW ...
Zeky3 napísal:S65B40/44Trochu otázka mimo tému, ktorý benzín teda do E90-tky, mal som už obdobie že predám E46 a pôjdem do E90 a toho N52 motora.
Je v E90 dačo ako-tak dobré benzínové?
P.S. Markoo sorry že Ti to tu zasieram mojimi otázkami.
Speed320i napísal:Ja mám f11ku 530i aj rozmýšľam nad predajom ale keď pozerám tak u nás na predaj nieje žiadna a na mobile.de je ich celých 6....a keď čítam aké majú probemy tie naftove tak neviem čo by som kúpilJa som šoféroval N54 a tak ako hovoríš bomby to boli, bodaj by nie keď vtedy som jazdil ešte s 320iAle zaujímavé je, že sú tak rozdielne?! Aj tak tie benzíny nové.. Veď už ich nevidno ani na cestách!! Čo bendžo to "dielo satanovo", včera také pekné eFko eMpaket a vzadu 330d. Asi najrozumnejsie je fakt mať jedno nové že "rodinne" a jedno ako starý dobrý "rucač šuniek"
![]()
ceco232 napísal:Ja mám 330i N52 necelý rok a z uvedeného zoznamu zatiaľ nebolo nič menené. Možno niečo z toho časom príde, ale určite nie všetko naraz. Každopádne oprava spomínaných problémov ale určite nie je drahšia ako pri bežných problémoch s dieslom. Kamarát mal za posledných 10 rokov už 3x 330i N52 a taktiež prakticky bez uvedených problémov. Tak tu netreba vytvárať dojem a strašiť tu ľudí, že N52 je servisne taký strašiak. A tento motor N52 si kupujú ľudia aj pre jeho kultivovanosť, charakterný zvuk a celkový prejav.