... všetko o BMW ...
 Chcel by som uz prezut na letne, len sa bojim, ze este je to skoro..uvidime, ale dlho nevydrzim
 Chcel by som uz prezut na letne, len sa bojim, ze este je to skoro..uvidime, ale dlho nevydrzim 
 naschvál
  naschvál  

ale tak ked by moc nakydalo, ze na letnych sa neda, tak to zoberem MHDckou, to je 5 minut
 ale tak ked by moc nakydalo, ze na letnych sa neda, tak to zoberem MHDckou, to je 5 minut  snad uz ale nenakyda
 snad uz ale nenakyda 

a zaroven
  a zaroven   

dlho ale asi nevydrzim bez niecoho poriadneho, takze potom s druhym autom tam budem furt
 dlho ale asi nevydrzim bez niecoho poriadneho, takze potom s druhym autom tam budem furt 

pri terajsom najazde by mi bol dizel uplne ale uplne na nic, aj benzin trpi pri mojich 5 km trasach. Mesacne spravim po meste 500km
 pri terajsom najazde by mi bol dizel uplne ale uplne na nic, aj benzin trpi pri mojich 5 km trasach. Mesacne spravim po meste 500km  
 cayman napísal:Žarty bokompri terajsom najazde by mi bol dizel uplne ale uplne na nic, aj benzin trpi pri mojich 5 km trasach. Mesacne spravim po meste 500km

Ked sa k tomu prida parkovanie na racku, kde som uz minule parkoval kde som nemal na niekoho mieste a mal som vyhnuty spatak, tak daily bude dailykybel - Focus MK1 2 liter benzin (ak zozeniem), pri ktorom mi bude jedno, ak mi niekto oskrabe klucom bok...a potom vikendovka niekedy cez zimu. Stale riesim, ze co, lebo uz som pocul z asi 3 zdrojov, ze 350Z je sklamanie.

Ešte pred rokom som tu farbu mal takmer na dne môjho rebrička farieb na E90 ale už ju asi mam na vrchole
  Ešte pred rokom som tu farbu mal takmer na dne môjho rebrička farieb na E90 ale už ju asi mam na vrchole