... všetko o BMW ...

... takze sme boli na tom istom filme este aj
 ... takze sme boli na tom istom filme este aj  ... no skoda keby som necakal na to kym v kine zaznu svetla tak by sme sa mozno aj stretli
 ... no skoda keby som necakal na to kym v kine zaznu svetla tak by sme sa mozno aj stretli 

. Bol si aj so slečnou? Zrzky si ja všímam
. Bol si aj so slečnou? Zrzky si ja všímam  . Inac sranda, ze si ma nedobehol, lebo jak som isiel k autu, tak jednak som si bol este predĺžiť parkovanie v kine a este som aj na nesprávnom podlaží vystúpil
. Inac sranda, ze si ma nedobehol, lebo jak som isiel k autu, tak jednak som si bol este predĺžiť parkovanie v kine a este som aj na nesprávnom podlaží vystúpil 
											 ... no je pravda ze v poslednej dobe stretavam viac a viac klubakov pocestach co ma velmi tesi na druhej strane stve ze neviem o koho sa poriadne jedna ... asi sa tu tomu zase zacnem venovat a pisat co a ako
 ... no je pravda ze v poslednej dobe stretavam viac a viac klubakov pocestach co ma velmi tesi na druhej strane stve ze neviem o koho sa poriadne jedna ... asi sa tu tomu zase zacnem venovat a pisat co a ako  tak zatial len tolko ze manual zatial spokojne manualuje az na to ze ten hajzlik mi zozral uz druhe gumy a neviem kde ich mam zhanat
 tak zatial len tolko ze manual zatial spokojne manualuje az na to ze ten hajzlik mi zozral uz druhe gumy a neviem kde ich mam zhanat  

a taktiez neviem ako nalozim s interierom kedze mi priniesol viacej neocakavaneho sklamania ako potesenia
 a taktiez neviem ako nalozim s interierom kedze mi priniesol viacej neocakavaneho sklamania ako potesenia   ale hadam sa to nejako vyspravi ...
 ale hadam sa to nejako vyspravi ...

takže asi budem musieť zostať pri 215/40 :/
 takže asi budem musieť zostať pri 215/40 :/

nic sa neda robit od doby kedy som mal s autom nehodu v rakusku vcelku vaznu uplynuli uz myslim skoro 2 roky alebo 1,5 urcite ... auto samozrejme na totalku no nie mojou vinou ... ti ktori ma maju na FB mozno videli fotky ak bude niekto chciet mozem ich sem pridat ako ukoncenie pribehu ... auto pred svojim koncom vyzeralo podla mojho vazne uzasne ale co uz musel som sa posunut dalej ... od tej doby som sa stal majitelom E36 325 coupe ktore sa renovuje, dalej 328i E36 sedan, dalej mam 320ci cabrio E46 a chystam sa ist teraz v stredu pre jeden klenot az do varsavy ... rozmyslam ze sa tu opat zacnem venovat pribehu rovno pre vsetky auta pohromade
 nic sa neda robit od doby kedy som mal s autom nehodu v rakusku vcelku vaznu uplynuli uz myslim skoro 2 roky alebo 1,5 urcite ... auto samozrejme na totalku no nie mojou vinou ... ti ktori ma maju na FB mozno videli fotky ak bude niekto chciet mozem ich sem pridat ako ukoncenie pribehu ... auto pred svojim koncom vyzeralo podla mojho vazne uzasne ale co uz musel som sa posunut dalej ... od tej doby som sa stal majitelom E36 325 coupe ktore sa renovuje, dalej 328i E36 sedan, dalej mam 320ci cabrio E46 a chystam sa ist teraz v stredu pre jeden klenot az do varsavy ... rozmyslam ze sa tu opat zacnem venovat pribehu rovno pre vsetky auta pohromade