Zacal som lavym zadnym lemom blatnika a tymi hrdzkami nad svetlom...
Pekne som vsetko vybrusil - zbavil hrdze, naniesol som par vrstiev odhrdzovaca a nechal posobit...
Po nejakom case som postihnute miesta zatmelil a vybrusil...ked som uz bol spokojny, tak som na to strekol este tmel v spreji a pekne vsetko vybrusil do hladka 1000 smirglom pod vodou...
Po tejto celej procedure som chytil namiesany sprej podla kodu farby a fukol som to na to...asi za 30 minut som to poprasil cirim lakom a nasledne asi za 5 minut som tam nafukal celu plechovku...
Bolo to dost na prd, kedze dost fukalo a 70 percent laku odfuklo
Mozno ma tu teraz niekto ukamenuje ze som to robil sprejmi, ale mne to nevadi...Auticko nema byt cuker nad cukre a okrem toho viem, ze sa to da spravit pekne aj sprejmi, uz sa mi to za pomoci srobika (lakosa) na jednom podarilo vcelku obstojne...Na prd je len to, ze ta namiesana farba v tom spreji je o kusok sytejsia a ma aj viditelnejsie metalicke zrno, takze to bude samozrejme vidno...Co uz, sak to auto ma uz 18 rokov, nemusi vyzerat ako z linky
Na nasledujucej fotke to este neni finalna podoba, viac som zial uz nestihol...Este to bude treba pekne prebehnut 1500 pod vodou a parom brusnych a lestiacich past...Potom sa na to bude dat aj pozerat