Takze rozhodol som sa tam tie krutene prahy dat...Odspodu som sa ich rozhodol dat tak ako maju byt, cize vyvrtat dierky a uchytit ich na tie origo plastove rozpinacie capiky. Z boku ich ale nebudem vrtat, jednak nemam uchyty a jednak nechcem uz viac vrtat (zbytocne miesta pre vznik korozie).
Takze kedze som sa ich rozhodol lepit, tak som najprv spachal udrzbu vsetkych casti, na ktorych budu nalepene.
Dal som dole oba predne blatniky, obrusil ich od hrdze na spodku a z vnutra lemov, natrel Brunoxom (epoxidovy odkrdzovac), strekol zakladnou farbou a nakoniec pretrel resistin car (nieco ako gumoasfalt). To iste som spravil po navrtani dierok aj s prahmi, vsetko co malo co i len naznak hrdze som takto osetril.
Z tohoto vsetkeho zial nemam fotky, bola to spinava robota (hlavne s tym resistin carom) a nechcel som si zadrbat mobil
Na druhy den, ked bolo vsetko pozasichane, som vsetko pekne zlozil a nachystal som si plastove prahy na lepemie...Jemne som zdrsnil na aute hranu na ktoru dosada tesniaca gumicka prahov a taktiez samotnu tesniacu gumicku. Nasledne som naniesol montazne lepidlo z vnutornej strany tesniacej gumy po celej dlzke.
Prilozil, prilepil papierovou paskou do pozadovanej polohy a odspodu som nahodil origo capiky a nove puky.
A tu je predbezny vysledok: