... všetko o BMW ...
 vyzerá to oveľa lepšie
 vyzerá to oveľa lepšie 

uz sa tesim ako mi teraz bude dlhe roky sluzit bez poruchy.
 uz sa tesim ako mi teraz bude dlhe roky sluzit bez poruchy. 

Hajecek napísal:sice to bola makacka kym sme tam ten motor dali ale nakoniec to vyslo a auto jazdi tak jak ma pokial viem ... vela dalsich stasnych kilometrov a radsej dojdi k nam zase jak keby si mal ist na STK

Borisss napísal:...... ze preco si niektori za tieto administrativne blbosti zaplatia 100€ a pridu im nalepky...........

v poslednej dobe sme tam mali vymienaciek motorov dost vela predtebou tam bola e39 s 3,0d  dalej Q7 4,2 a tak dalej ... ale musim povedat ten tvoj kombik sa mi fakt pacil a aj ta motorizacia je paradna ...
 v poslednej dobe sme tam mali vymienaciek motorov dost vela predtebou tam bola e39 s 3,0d  dalej Q7 4,2 a tak dalej ... ale musim povedat ten tvoj kombik sa mi fakt pacil a aj ta motorizacia je paradna ...  
 Ten nízky posed na zadných kolesách nemôže nikoho nechať chladným
 Ten nízky posed na zadných kolesách nemôže nikoho nechať chladným   Juj, keby tak mám M-paket...
 Juj, keby tak mám M-paket... 
											 paradicka ze uz niesu ziadne problemy ... len nech to tak vydrzi co najdlhsie
 paradicka ze uz niesu ziadne problemy ... len nech to tak vydrzi co najdlhsie   zda sa ze s STK si sa uz poucil
 zda sa ze s STK si sa uz poucil 
bendy252 napísal:ako sa ti to sprava inak na tych podlozkach vpredu a vzadu ?je to v pohode ? nesucha?lebo dozadu chcem aj ja ale predku sa dost bojim