V januari som bol na prvej STK, no zda sa, ze aj na poslednej... Neveril som, ze to moze urobit nejaku skodu. No ako sa ukazalo, dokazu zazraky a mne v ten vecer po 300km vytiekla chladiaca kvapalina. Potom nasledoval kolotoc servisov, opravovani nasledkov a planych nadeji, vyriesil sa unik chladiacej kvapaliny (vytlacene cidlo v nadobke) aj nasledny biely dym z vyfuku (tecuca pumpa) a uz bolo vsetko OK, akurat tlakovalo chladiaci system (tvrde hadice).
Az sme sa po 2 tyzdnoch dostali k rozobraniu hlavy kvoli vybruseniu a vymene tesnenia. No a tu sa ukazalo, ze je to horsie: praskunuty blok medzi 2. a 3. valcom

Moje sklamanie nad mojim autom a nad BMW vseobecne sa nedalo slovami opisat. Prva STK a odrovna motor??? No tazko povedat co to konkretne sposobilo, mozno uz predchadzajuci majitel, mozno ja, proste nikto nevie.
No ale teraz, po 2 mesiacoch bez auta som konecne spokojny. Mam koooonecne "novy" motor s 20 000 km z Rakuska za rozumnu cenu a konecne to slape ako hodinky :) Takze auto je de facto nove

uz sa tesim ako mi teraz bude dlhe roky sluzit bez poruchy.
Bacha na STK, nenechajte ich vytacat nedostatocne zahriaty motor a hlavne nedovolit im nevypnut ho hned po teste ale nechat trochu odviest teplo.