... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
qne320 napísal:ja som mal tento problem na mazde.do 100 sa jej nechcelo a potom taky turbo nastup ze islo jak raketa.bola to vahaAhojte mam take 2 problemy s mojim autom jedna sa o e46 320d 100kW.
1.problem
Do 100km/h taha auto uplne super pekny zvuk turbo zabera lenze isiel som na dialnicu a ako som isiel rychlejsie tak pri 120 mi vzdy prestane auto tahat . Aj ked mam pedal na podlahe tak ked je rovna cesta tak auto si len drzi rychlost a ked dokopca tak samozrejme ze spomaluje . Potom proste musim chvilu pockat a potom to opat naskoci a potom zas niekedy vypadne a takto je to stale.Motor sa neprehrieva , olej neunika vsetko tak ako ma byt. Mohlo by to byt sposobene tym ze som menil RJ na vstrek.cerpadle v AGAT diesel?zeby to nejak zle nastavili tie vstreky?niekto mi povedal ze to moze byt aj vadnou vahou, ale to asi pochybujem sice mi na diagnostike pisalo vahu vzuchu ale tu som vymenil ale ta vaha mne robila to ze mi na volnobehu skakali otazku ako zblaznene.
2.problem
Motor sa pekne v meste zohreje ale akonahle idem von z mesta tak mi klesa teplota a niekedy aj medzi tie 2 ciarky kde by mala byt ale potom ked sa opat dostanem do mesta alebo niekde na dedinu alebo zastanem tak sa hned zohreje na teplotu aku ma mat.myslite ze to je termostatom?
Dakujem za odpoved
qne320 napísal:takto : ja som bol na diagnostike a potom som volal tomu od koho som kupil to auto . ten mi poslal vstrek.cepradlo ktore bolo zle :) a taktiez aj vahu . vtedy som sa o to moc nezaujimal pretoze mi auto stalo kvolu vstrek.cerpadlu takze je asi viac nez pravdepodobne ze ta vaha bola tiez zla.ak to dam na diagnostiku vyhodi mi to vahu ? a este dodam ze to auto fakt ide normalne to tych 100km/h ano stane sa ze niekedy to prestane tahat uz pri 110 stalo sa aj pri 100 ale vacsinou stale len pri 120 proste viac ma to nepusti ako keby tam bol nejaky blok.ale inak ide auto uplne super..vyhodi ta diagnositka vahu?