Takže po dlhšom čase som sa rozhodol aj ja napísať svoj príbeh a cestu k môjmu prvému BMW. Keď som si prvý krát kupoval auto vyberal som medzi jednou 318kou, alebo Alfou. A nakoniec osud rozhodol že moje prvé auto ešte na škole bolo
Alfa Romeo 145 1.9JTD (r.v. 2000) samozrejme chipnute a komplet upravené
(viď foto), ale doteraz nedám na toho temného drobca dopustiť aj keď ho už vlastní niekto iný. Bolo to moje prvé vlastné auto a prežil som si s ním veľa pekných, ale aj nasrania hodných chvíľ

. Ale dosť už o Alfe. Keď ma z univerzity vyhodili

a ja som začal pracovať, pohrával som sa s myšlienkou kúpi nového auta a keďže som mal dlhoročný vzťah (6r.) a plánovali sme rodinu, dom a podobne záležitosti určíte som chcel nejaký pekný kombík. Najskôr som si myslel že to môže byť len Alfa Romeo 159 2.4JTD Sportwagon , lebo to je fakt pekné kombi, ale časom keď som dostal možnosť previezť sa na nejakých ďalších kombíkoch ako napr. Passat, Superb, 300C a podobne až k e61ke som pochopil že sú aj iné možnosti. Samozrejme e61 ma oslovila najviac mala všetko čo som potreboval a o motore ani nehovorím. Výkonne a krásne auto z vonku i z vnútra, tak rozhodnutie bolo jasne. Mojim druhým autom sa teda v januári 2012 stalo vytúžené
BMW 530d Touring a dá sa povedať splnil som si jeden z detských snov keď som uslintaný poškuľoval po BMWčkach

. Auto doviezol kamarát z Talianska a zavolal ma si ho omrknúť keďže vedel že niečo také hľadám a na moje prekvapenie bolo fakt v dobrom stave pri natočených cez 180000km. Možno to bolo aj tým že ešte v Italií bolo cele v BMW nanovo prestriekané. Keďže som auto kúpil v zimnom období dosť rýchlo som sa zaľúbil aj do zadného náhonu, lebo ja sa rád jazdou aj bavím. Teraz keď už sa môj stav z dlhoročného vzťahu bohužiaľ zmenil na stav single aj myšlienkami som inde viac by som sa tešil limuzíne, ale tak keď už mam toto a vrážam do toho euráče asi si to nejaký čas nechám

aj keď som sa prevážal na X5 a tiež by som si vedel na to zvyknúť

. Tak uvidíme časom čo život ponúkne, ale pri BMW už asi ostanem.
Ešte ma čaká na aute kopu úprav a renovácií tak keď nájdem čas postupne to tu budem pridávať aj nejaké info ešte.

- Moje bývalé približovadlo...
Zatiaľ len takéto oko potešujúce foto od kamaráta fotografa:
( https://www.facebook.com/Felipephoto / http://www.filipbucher.com )