... všetko o BMW ...
 Takže presne 23:50 som sadal do auta a vyrazil s pocitom že čo to zase akú pičovinu idem spraviť
 Takže presne 23:50 som sadal do auta a vyrazil s pocitom že čo to zase akú pičovinu idem spraviť  Stretli sme sa v Senci o 1:00. Napichol som diag, poobzeral auto, odviezol som sa. Zistených nedostatkov či chýb bolo neúrekom, najväčšie sklamanie bol vadný hydromenič.
 Stretli sme sa v Senci o 1:00. Napichol som diag, poobzeral auto, odviezol som sa. Zistených nedostatkov či chýb bolo neúrekom, najväčšie sklamanie bol vadný hydromenič.  

konas moc emocionalne chlape :)
 konas moc emocionalne chlape :) 
											 Tak stastne vyhadzovanie penazi salamovou metódou. Inak 306D5 je daleko famoznejsi ako tento stary ingot.
 Tak stastne vyhadzovanie penazi salamovou metódou. Inak 306D5 je daleko famoznejsi ako tento stary ingot. 
											starynovy napísal:Neviem ci famoznost nekonci, cim blizsie si k 500kChcel som panensku lestenku, kupil som totalnu vydojenku predliftovu z prvej po tme.. makes sense.Tak stastne vyhadzovanie penazi salamovou metódou. Inak 306D5 je daleko famoznejsi ako tento stary ingot.
 Vstreky nie ale aspon nepraskaju vlozky, nezadiera kluku a podobne neopravitelne veci.
 Vstreky nie ale aspon nepraskaju vlozky, nezadiera kluku a podobne neopravitelne veci. 
											M3 lover napísal:Uff, ak si za dva roky utopil v E39 cez 11 tisic a potom si o 1 v noci kupis 535d za 3 ci kolko tisic, tak je na case robit lepsie rozhodnutiakonas moc emocionalne chlape :)
Je super mat top motor, akurat ked vsetko ostatne je davno po zivotnosti neviem ci a ake uspokojenie ti to bude prinasat :) snad to mas zratane.
Ale asi som uz moc stary a kukam na secko moc prespekulovane. To som sa od vomacka naucil.

Wanted napísal:ĎakujemParaada, drzim palce a vela stastnych kilometrov

M3 lover napísal:Uff, ak si za dva roky utopil v E39 cez 11 tisic a potom si o 1 v noci kupis 535d za 3 ci kolko tisic, tak je na case robit lepsie rozhodnutiakonas moc emocionalne chlape :)
Je super mat top motor, akurat ked vsetko ostatne je davno po zivotnosti neviem ci a ake uspokojenie ti to bude prinasat :) snad to mas zratane.
Ale asi som uz moc stary a kukam na secko moc prespekulovane. To som sa od vomacka naucil.
Abyssko napísal:Jj jasné, LCI by som bral hneď ale ceny sú niekde indeTak vela stastia, skoda ze je to nie je LCI