... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PeqpeK napísal:Turbo aj tak nezapíšem, idem mi o to aby som nemusel každé 2 roky preskladávať polku motora. Nehovoriac o tom že budem musieť pri sebe voziť náhradné tesnenie pod hlavu 😂, je mi jasné že ani swap nieje jednoduché a hlavne lacné zlegalizovať, ale napríklad čo sa týka náprav a bŕzd tak by tak aj tak časom prišli z 330idrahsie bude ten motor zapisat ako preskladat…na tvojom mieste urobim turbo zastavbu, kedtak viem odporucit cloveka co ich ma par za sebou :)
voMacK napísal:Tak to je jasné, to ani nepotrebuje komentár, to je skôr na liečenie... A snad ani nemusíme byť konkrétni, koho myslíš ..Noa? Sa pozri ake kokotiny tu robia ini clenovia, co tu ozivuju stare vrazdy a sypu do nich sialene prachy, len aby v konecnom dosledku mali auto v hodnote max 3k
PetoK napísal:Vy ste fakt tak naivni ze niekto nasype realne take prachy do stareho vergla, ktory bude nielenze nelegalny ale dokonca nebezpecny? A po prvej stk to rovno moze odviezt do srotu ?
voMacK napísal:Noa? Sa pozri ake kokotiny tu robia ini clenovia, co tu ozivuju stare vrazdy a sypu do nich sialene prachy, len aby v konecnom dosledku mali auto v hodnote max 3k