... všetko o BMW ...
 Ako moje prvé auto bolo Punto ktoré sa nedá nazvať autom. Mala som ho krátku dobu.. Neskôr som jazdila na bratovej oktávke pomaly som si zvykla na silnejšie a vacsie auto.. No prišiel čas si kúpiť vlastné auto. Na koľko môj kamarát má bmw tak som sním išla na skúšobnú jazdu a myslim že to bol fest zážitok a som povedala že chcem bmw
   Ako moje prvé auto bolo Punto ktoré sa nedá nazvať autom. Mala som ho krátku dobu.. Neskôr som jazdila na bratovej oktávke pomaly som si zvykla na silnejšie a vacsie auto.. No prišiel čas si kúpiť vlastné auto. Na koľko môj kamarát má bmw tak som sním išla na skúšobnú jazdu a myslim že to bol fest zážitok a som povedala že chcem bmw   
  . O týždeň nato som ho išla pozrieť do žiliny, vyskušala som auto no vedela som že budem musieť investovať dosť do opravy, ako karoséria je fakt TOP minimálna hrdza... no a po kúpe sa to začalo
 . O týždeň nato som ho išla pozrieť do žiliny, vyskušala som auto no vedela som že budem musieť investovať dosť do opravy, ako karoséria je fakt TOP minimálna hrdza... no a po kúpe sa to začalo   Ako prvé som riešila prihlásenie auta čo mi trvalo asi mesiac a pól nakoľko stk neprešlo asi tak na 3-krát, všetky tie vybavovačky. Keď som mala už auto prihlásene začali sme s opravou..
  Ako prvé som riešila prihlásenie auta čo mi trvalo asi mesiac a pól nakoľko stk neprešlo asi tak na 3-krát, všetky tie vybavovačky. Keď som mala už auto prihlásene začali sme s opravou.. 

auto dokončené a hotové...
 auto dokončené a hotové...   

to tvoje kadla kadla pou
 to tvoje kadla kadla pou 
 a áno už to robí kadla kadla pouuu jak sa patrí
  a áno už to robí kadla kadla pouuu jak sa patrí   

kathyka napísal:Hehe diky davam na ňho pozora áno už to robí kadla kadla pouuu jak sa patrí

ano vidime sa na nive to určite
  ano vidime sa na nive to určite   

Vela stastnych km..
  Vela stastnych km..   

Nevadí chcela som to auto, tak som sa dala to tej opravy je pravda niekedy som už mala take stavy že ho idem predať
  Nevadí chcela som to auto, tak som sa dala to tej opravy je pravda niekedy som už mala take stavy že ho idem predať   

no komment
 no komment  to už auto ťahalo asi všade už...
 to už auto ťahalo asi všade už...   

Pekne ideš, len by to chcelo nižšie pružiny dopredu :) Prajem veľa šťastných km
 Pekne ideš, len by to chcelo nižšie pružiny dopredu :) Prajem veľa šťastných km 
 ja som s nimi zatial nikde nezapadol, a to som robil aj odhrnac aj rozrazovac
 ja som s nimi zatial nikde nezapadol, a to som robil aj odhrnac aj rozrazovac   

, len roki neviem či tvoj tip, myslím že na maca či vomacku sa veľmi nepodobá
 , len roki neviem či tvoj tip, myslím že na maca či vomacku sa veľmi nepodobá