... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
alfi666 napísal:V tej situacii ale aj motorkar videl, ze tam ide cyklista, tak logicky musi predpokladat, ze auto sa mu bude vyhybat, tak sa nebude snazit zrovna vtedy predbiehat...
BTW, ked uz chce obiehat auto, tak najprv nech sa zaradi do laveho pruhu a potom nech si tam blika svojou mrnavou smerovkou, lebo ked sa ja pozriem do zrkadla, tak nevidim, ze by ma nieco obiehalo a preto idem obiehat toho cyklistu ja... a samotny fakt, ze si zamnou blika motorkar si ja nemam ako vsimnut...
Problem je, ze vacsina si mysli, ze mozu chodit dvesto-tristo lebo motorka to daa... a obiehaju na poslednu chvilu (tzv. mysicky)
fafa111 napísal:Motorkar nech dava pozor, tak isto, ako my v autach musime davat pozor na ostatne auta a predvidat.
Motorkari sa rozculuju, jak chodia auta, lebo mu zavadzaju a nemoze ist 150km/h.
Clanok pre dementov. Ako motorkar predvidal v tom videu s cyklistom? Co cakal? Co to bolo za vola?
RTG napísal:
Mal by si sa naucit predpisy - 1. vodic v aute nedal znamenie o smeru jazdy - jazda z pruhu do pruhu bez smeroviek.
2. NAJPRV vyhadzujes smerovku az POTOM mozes menit smer jazdy - takze ak si slepy a nevidis motorkara za sebou, je to tvoj problem a ty porusis pravidla cestnej premavky.
Takze nie motorkar, ale ty si tu ten, co si mysli, ze mu patri cesta sa mi zda.
RTG napísal:Lenze viac nadavas na motorkara ze si "nevsimol" pricom vodic auta siel ako hovado.
Driver67 napísal:je vidieť, že ste tu odajzdili fujaru na motorke
fafa111 napísal:Motorkar nech dava pozor, tak isto, ako my v autach musime davat pozor na ostatne auta a predvidat.
Kamionisti to iste, len fnukaju, ze oni maju naklad niekolko ton a ze to nieje osobak. No tak nech kamionista dava bacha a prisposobi jazdu tej vahe, preco ja?