... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

simumarek napísal:Skús pohľadať autogas Štúrovo, mne tam robili do predchádzajúceho auta (nie bmw) a mali tam aj rozrobene nejaké E36 a E39 tak im zavolaj, na nete niekde nájdeš kontakt, sú spoľahlivý a nerobia nijaké domáce prestavby, ale oficial a precízne.
 :D:D:D ze mi to zaplati, a ja ze ani zadarmo
:D:D:D ze mi to zaplati, a ja ze ani zadarmo  :D:D Tak napriklad obcas mu to na plyne zhasne a to ma automat. no a ked to ma na plyne svieti mu kontrolka lambdasondy...ale to som este nezistil preco. No takze lacny splynovac je s mojho pohladu nevyhodny, lebo to ma kopec zaporov a este aj zere viac plynu ako je normalna spotreba benzinu, ked tak ten sekvecny, ale s tym nemam skusenosti. Takze asi tak, ale ked chces ja ti poradim, ze ked pojdes na 316i alebo 318i zo zm do nr a pojdes 90 tak budes mat vybornu spotrebu.
:D:D Tak napriklad obcas mu to na plyne zhasne a to ma automat. no a ked to ma na plyne svieti mu kontrolka lambdasondy...ale to som este nezistil preco. No takze lacny splynovac je s mojho pohladu nevyhodny, lebo to ma kopec zaporov a este aj zere viac plynu ako je normalna spotreba benzinu, ked tak ten sekvecny, ale s tym nemam skusenosti. Takze asi tak, ale ked chces ja ti poradim, ze ked pojdes na 316i alebo 318i zo zm do nr a pojdes 90 tak budes mat vybornu spotrebu.  Ak sa v niecom mylim pls opravte ma.
  Ak sa v niecom mylim pls opravte ma. 
											jergy_zm napísal:Takze asi tak, ale ked chces ja ti poradim, ze ked pojdes na 316i alebo 318i zo zm do nr a pojdes 90 tak budes mat vybornu spotrebu.Ak sa v niecom mylim pls opravte ma.
 .
 .