... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Pežot napísal:Nato by si potreboval asi aj také pneu, nie? Myslím tie runflaty, či ku ktorým sa to dodáva![]()
Pokiaľ viem tak obyčajnú pneumatiku nemáš šancu opraviť s tou sadou
2bad napísal:ak by si chcel, tak ja mam robeny plyn v NR a velmi casto chodim do ZM ak by si mal zaujem mozeme hodit rec mozes pokukat. neviem ako sa ta firma vola, nevsimol som siale maju aj plynovu pumpu a za jeden den ti spravia plyn :) mna to stalo 30papierov do 320i V6 e36 ale ja som tam mal uz plyn zapisany, a mal som aj nadrz. cize cena by bola tak kolem 45litrov! :-) ak chces, napis mi SS a poslem ti moje cislo a niekedy mozeme dat stretko v ZM
hocikedy cez vikend a sem-tam aj cez tyzden
array napísal:ta sada je na bezne pneu. run flat je pneu, ktora ma funkciu dojazdovej pneu v pripade defektu. neviem ako je to s vyspravenim defektu, viem ze je problem na slovensku vobec kvalitne taku pneu obut, aby nedoslo k jej poskodeniu, pricom tie pneu vyssej kategorie vobec nie su lacne.
kačo napísal:runflaty su hlupost, tvrde pneu nevhodne na nase cesty .... vid peppo
mna skor zaujima, keby som nosil sadu na opravu defektu, ci nebu pichovat ked nebudem mat rezervu
popo napísal:
A ta takú pichovinu si ako došiel????Robil som v pneuservise na starých strojoch sme obúvali a vyzúvali ran flaty a nedojebali sme ani jednu![]()
DODIKKE napísal:lpg mam w ixku a mam spotrebu 2,5sk na km a to na 4x4 nik nedokaze lpg ma stalo 38 a dal som si zapisat a mam sa fajn:-)
array napísal:myslim, ze na BMW ako take, nie je schvaleny plyn.
skoda, kia, lada, hyundai, daewoo a este asi par obdobnych ma schvaleny.