... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
trunek napísal:NECHCEM ROBIT NIKOMU REKLAMU, LEN MOJE SKUSENOSTI:
Dnes som volal do Autogasu v Sturove ako mi poradil simumarek a odpoved: Do E36 sa da legalne namontovat LPG. Na 4 valec je cena cca 45000 a na 6valec cca 60000 samozrejme, ze sekvencne. Za 10000 navyse vam vybavia aj potrebne papierovacky. Ako zapis do TP, certifikovane merania, poziadania o individualnu prerabku vozidla.... (ci uz maju na to znamich na inych miestach mi je jedno) ale toto cele s montazou vedia spravit za 1 max 2dni. Da sa dat samostatny valec, ale aj nadrz namiesto rezervy (rezervu uchytite niekde v kufry a ostane vam viac miesta ako keby ste tam mali valcovu nadrz.). Tolko ceny na legalne namontovane LPG do BMW. Dakujem vsetkym za rady a pomoc. Najblizsi help bude pri vybere samotnej E36-ky. Uz teraz sa tesim. Este raz D A K U J E M !
array napísal:stiahni si recenzie z zdruzenie-lpg.sk tusim tak to je ak nie nechaj si to najst na googli. tusim som na sturovo necital velmi dobru recenziu od zakaznika.
co sa tyka ceny 60000, ci to je s dokladom, bez alebo ako? a tych 10000 za papierovacky je ojeb. ked si to vybehas na urade sam bude ta to stat stvrtinu. u nas to robia za 8 litrov, a pozor, to nie su veci ze"papierovacky a skusania a merania a nastavovania, to je len za blby zapis do TP. ostatne veci ti musi urobit v cene zariadenia.
inak 60.000 je vela. za to mam plyn do 8 valca.
array napísal:no neviem z kade si, urcite by ti vyhovovalo nieco blizsie bydliska.
ja som bol v brezne. tam je to dobre, mal som to hotove za par hodin a auto slape ako ma.
100RM napísal:Ked tak na tie ceny cumim, tak sa nestacim cudovat... Ja som nechaval robit do V8 za 41 000 CZK, a to nebol jeden z najlacnejsich systemov...
kačo napísal:zaujimalo by ma, ak by som dal nadrz miesto rezervy ci by som musel nosit rezervu alebo len kompresor a sady na opravu defektov ???