... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Audi Piloted Driving

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:08

Viem ze to nie je BMW ale zaujimal by ma vas nazor na to ,videl som parkovat novu A6 s asistentom a ono to docela pekne fungovalo a teraz toto..Uz mi to pripada jak v 007 :D a myslim ze BMW sa ma co ucit.Nejde mi tu vlozit video tak len odkaz..
https://www.youtube.com/watch?v=rgN8MOrss40

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Audi Piloted Driving

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:37

by ma zaujimalo, ci si zoberie aj ticket z rampy :lol:
- dobra vec pre zeny
- v jednom diely top gearu mali trojku ktora mala system, ze sa ucila trasu http://www.mojevideo.sk/video/17f69/top ... _330i.html

automobilky sa zasa pretekaju :D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:48

chcel by som ten system vidiet ako parkuje z hora eurovei a najblizsie parkovacie miesto najde az v druhej podzemnej garazi :lol: a potom by som to auto chcel vidiet vychadzat von :lol:

weerdontko
Auto: BMW e36 320i
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:52

ako dole klobúk :D
ale aj tak by som pri tom aute stále bol/alebo by som parkoval ja... :D to posledné čo by som chcel počuť od niekoho je že : ,, Tvoje auto pri cúvaní sepálilo dôchodcu" :D kto by mal z toho problém? ja ... a nie auto :D aj keď má milióny senzorov naokolo... ale chyba je v tom že moc týmto novým technológiám neverím ešte... :D
BMW? - fap fap fap

januar
Auto: e90 320i

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:54

SurrendeR napísal:
chcel by som ten system vidiet ako parkuje z hora eurovei a najblizsie parkovacie miesto najde az v druhej podzemnej garazi :lol: a potom by som to auto chcel vidiet vychadzat von :lol:

a zabudol si povedat na tu kolonu za nim lebo velkou rychlostou nejden odhadujem do 10km/h

auto111

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:56

Dalsi system ktory "zarucene" nahradi vodica. Naco si ludia vlastne robia vodicak ?? :mrgreen: :mrgreen:

Inak tieto systemy maju muchy typu ze v okoli auta musi by extra priestor (co zdaleka nie je samozrejmost).

A napr aj taka vec ako parkovanie cez obrubnik - nie som si isty ci to Audi vie takto samo zaparkovat.

Nakoniec asi najrealnejsi problem - ked tento system sposobi havariu tak som zvedavy ako sa to bude riesit - lebo vodic ani nesedel za volantom co moze znamenat ze poistovna by sa mohla vyklut z plnenia poistneho.

EDIT: Na videu 1:14 vidiet ze pri vchadzani do garaze su napravo dole sruby po nieco odsrubovanom - dost pravdepodobne po stojane so zavorou lebo tento krok ten Audi system akosi nezvladne.

FAIL mile Audi. ](*,) ](*,)

//MPower
Autor témy

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:00

Tak ja tomu systemu neverim tiez :mrgreen: ale davam dole klobuk ze to ako tak uz funguje , co bude o 5 rokou? stlacim na iPhone 9S tlacitko a auto mi zajde pre frajerku a dovezie mi ju domov :mrgreen:

auto111 napísal:
Na videu 1:14 vidiet ze pri vchadzani do garaze su napravo dole sruby po nieco odsrubovanom - dost pravdepodobne po stojane so zavorou lebo tento krok ten Audi system akosi nezvladne.

FAIL mile Audi. ](*,) ](*,)

Co je na tom FAIL? Prave ze zrejme budeme dakovat audi kdo prerazi z tymto vyrtualnim jazdenim :D

auto111

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:19

FAIL je to ze v Audi cheatovali a v realnej situacii by Audi s tym systemom zablokovalo vjazd do garaze.

A ty ako vodic by si musel pricupkat k Audi a manualne zaparkovat (to ze by si stretol uz slusne nasrdenych vodicov stojacich za tym "zamrznutym" Audi uz radsej ani nerozvadzam). :idea:

//MPower
Autor témy

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:24

Tak dobre ale ber to stale ako prototyp..ale videl som parkovat pozdlzne medzi auta A6ku a zaparkovala sama..

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:25

typicke audi, naskok vdaka marketingu... ](*,)

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:28

//MPower napísal:
Tak dobre ale ber to stale ako prototyp..ale videl som parkovat pozdlzne medzi auta A6ku a zaparkovala sama..

ved na pozdlzne parkovanie ma system takmer kazda automobilka, a rozhodne to uz nie je nic prielomove....vecsina aut s tymto systemom ti dokonca pomocou senzorov aj zmeria ci sa na to dane miesto auto vojde :thumbup:

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:29

Mame to na firemnom Focuse a 2013 Kuge, funguje to skvele. Pri pozdlznom parkovani by som sa uz neunuval parkovat sam, kedze si to vypocita vzdialenost na presnost 1 cm. Vo Fordoch si akurat sami musite stlacat pedale. Audi to ma vymakane.

auto111

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:34

//MPower napísal:

Ved ja ten system samozrejme beriem ze je to prototyp, ALE to ze si v Audi "ulahcili" tym ze odstranili zavory je PODVOD - lebo na velkej vacsine parkovisk su zavory a system ktory sa s tym nevie vysporiadat je nefunkcny.

A aj ked podobne systemy v autach budu v predaji urcite kvoli tomu zavory nezmiznu (aspon kym nedojde k rozsireniu tych systemov v autach co potrva ...).

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 13. Januára 2013, 17:42

myslim ze peckova featurka :thumbup:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Markoo1
Auto: E46 318d

Nedeľa, 13. Januára 2013, 18:00

Kitt sa vracia :mrgreen: Už len natrepať iPhone do hodiniek a je to originál :mrgreen: :mrgreen:
ex E36 325td

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných