... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Audi Piloted Driving

Nedeľa, 13. Januára 2013, 18:05

Markoo1 napísal:
Kitt sa vracia :mrgreen: Už len natrepať iPhone do hodiniek a je to originál :mrgreen: :mrgreen:

To nie je problem :mrgreen:
Prílohy
apple.jpg
apple.jpg (130.47 KiB) 1424 zobrazení

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Januára 2013, 00:02

je to ipod a nie iphone ale kebyze ti vadi ten remienok, da sa dat voperovat aj podkozny magnet pre ten ipod (ak niekomu vadi jablcko, tak podobne ma napriklad aj SonyEricsson)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Januára 2013, 01:10

Mne to dnes akurát hovoril kamarát na káve ale on spomínal aj niečo že garáž musí byť upravená na toto. Ale história 5-6 rokov dozadu :D

Keď to vie samo točiť volantom spraví to čokoľvek najmä ak je na to upravené prostredie. Zaujímavý nápad ale má to plno nedoriešených detailov.
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Januára 2013, 01:12

najkrajšia je v tom audi videu sedma 00:57 :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Januára 2013, 01:16

Hej tá strieborná :D aj ja som si ju všimol :D
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Januára 2013, 08:17

ja uz som to videl aj na vw prassate a aj na volve... cize audi nieje ziadny priekopnik v tomto len idu s dobou
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Patqooo

Pondelok, 14. Januára 2013, 20:22

Bol by som zvedavý ako sa systém správa voči ostatným účastníkom premávky ... Napr. keď vychádza z miesta, či to dokáže dať prednosť autu bez autopilota :mrgreen:

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Januára 2013, 21:19

Mne sa páči, ako tu nad tým každý mávne rukou... ale skutočnosť je troška iná :mrgreen:

Skúste sa zamyslieť, čo je za tým vývoja a elektroniky... a pokial sa vyznáte, pochopíte že je to niečo neskutočné...

A ešte dodám, keby to niekto z týchto detí tu na klube reálne mal na svojom aute, na 200% by s tým machroval ako najväčší frajer... :thumbup:

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Januára 2013, 23:13

Tak to už je riadne v pči... kam sme sa to dopracovali :-s
ako na prvý pohlad je to jebot prvej kategorie..auto si same zaparkuje, pohybuje sa v garáži...ak by sa to podarilo v buducnosti vychytat a zlepšit vlastnosti, resp vyuzit naplno potencial tejto veci, bolo by to určite prelomove
lenže..už len to samotne ovladanie cez smartfon by bolo hrozne nestabilne alebo lahko prelomitelne.. ruka v ruke s vývojom podobnych veci ide aj snaha o prelomenie, ovladnutie systemu nejakou 3tou stranou.. teda v praxi by som si dal zaparkovat auto a ešte by som len zahol za najbližši roh a už by ho nakladali niekde do dodavky pokiaľ by bolo ešte v pohybe, alebo by ho nasmerovali kam by chceli

ako napad je to super, ale potrva roky pokial to bude schopne realneho pouzitia, ak vobec

PetoK: dobre tati
Agelias© by migo
///MARKETING

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Januára 2013, 23:35

Zaujimavy koment k tomu videu (pod videom na YouTube):

"Provides a stress free lifestyle." (vyrok tej zamestnankyne Audi vo videu)

"So letting my $100,000 car drive into the middle of god knows where on it's own, amongst crazy ass drivers completely out of my sight and just fucking HOPING it will return to me at all let alone without dents and scratches is supposed to be stress free?"

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 15. Januára 2013, 13:50

Technicky velmi zaujimave, ale prakticky, ako uz bolo popisane vyssie, asi (zatial) naprd.... ](*,)
mna skor zaujalo v tom druhom videu od tomikelly, ze pred x-rokmi (minimalne 5 a viac) v BMW testovali parkovacie systemy este na non-LCI E61 a ako si mozete vsimnut, ta E61 ma uplne inu pristrojovu dosku (budiky), pocitam, ze digitalne....
ani nechcem domyslat s cim asi teraz niekde po Reichu behaju navonok nenapadne F10/11 prespikovane vesmirnymi technologiami, ktore nam ukazu tak najskor za 3-5 rokov...

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 15. Januára 2013, 13:59

bolo by fajn, keby v Mnichove aspon vyuzili uz stavajuce technologie, ktore su dnes pouzite v dnesnych modeloch a rozsirili ich funkcionalitu.
Hovorim konkretne o kamere, kt. ma napriklad moje auto a vyuziva ju SPEED LIMIT INFO a ciarovy asistent [LANE DEPARTURE WARNING]. Bolo by fajn, keby auto obraz z tejto kamery zaznamenavalo ako cierna skrinka.....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw

Utorok, 15. Januára 2013, 14:08

ako frajerina je to velka....o tom potom...ale je tam este velmi vela problemov...ako napriklad citanie znaciek...aby to nezaparkovalo hned na prvom volnom mieste pre ZTP...ale co by ma viac zaujimalo...poslem auto na parkovisko...vsetko pekne...avsak..za autom ide sanitka lebo niekomu prislo na parkovisku zle....co potom?do kedy pojde sanitka za nikym neriadenim autom?ked sa na hlavnej neuhnes sanitke tak ti mozu dat pokutu...komu ju daju potom?
velka frajerina ale v praxi malo pouzitelna...mozno pred domom....

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Utorok, 15. Januára 2013, 14:13

ani konkurencia nespi, skor ako vzdy ponukne funkcny system narozdiel od koncernu
http://www.auto.cz/proc-bude-novy-mercedes-s-nejbezpecnejsim-autem-71262

suhlasim s PetoK, co sa tyka vyvoja a zlozitosti, urcite to nebolo jednoduche vyrobit aby to fungovalo. Na druhu stranu ale myslim si ze je tu vela ludi, vratane mna, co nic take nechce :mrgreen: Uz sa tesim ked sa to pos...e :thumbup:

bruno75

Utorok, 15. Januára 2013, 14:36

voMacK napísal:
bolo by fajn, keby v Mnichove aspon vyuzili uz stavajuce technologie, ktore su dnes pouzite v dnesnych modeloch a rozsirili ich funkcionalitu.
Hovorim konkretne o kamere, kt. ma napriklad moje auto a vyuziva ju SPEED LIMIT INFO a ciarovy asistent [LANE DEPARTURE WARNING]. Bolo by fajn, keby auto obraz z tejto kamery zaznamenavalo ako cierna skrinka.....

a nie si nahodou trochu narocny... ze cierna skrinka.. pfff :mrgreen:
ale napis sudruhom do Mnisku pod Alpou , mozno ich toto este nenapadlo... konecne vsetky veci potrebne na to uz v aute su (kamera, monitor, GPS senzor, G-senzor, slot na SD / USB na zaznam) a dufam, ze to budu predavat ako "brand new super mega origo BMW security technology" bratru za 1.490 €
alebo zeby sa nas techno-guru Airbone podujal na preprogramovanie / prepojenie jednotlivych dielcich vystupov do jedneho komplexneho produktu...??? :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných