Pondelok, 19. Novembra 2012, 10:47
chces, vymen si, ries problemy, hodnota auta bude v cene vahy kovu v nom po tejto transplantacii
s rozmermy motoru nieje problem, ved do e36 sa pchal 3,2liter s50b32 alebo 8valec m60b44 (b8 alpina), ono ani samotny 3l nieje vecsi od 2,5 ktory tam liezol bezne v podobe tds.
ale vysvetli mi ako chces pre boha zamaskovat aj cez velmi kulturny beh m57b30 to ze to je dizel v benzinovej kasni? to ze budes musiet davat ine cerpadla ta napadlo?
dalej, ako chces riesit kasnu? budes do nej davat ram, alebo aspon poloram? vecsina e36 to ma uz davno za sebou co sa tyka plechariny, ako chces riesit to ze tam das motor s 2,5x vecsim krutakom aby sa ti nekrutila kasna?
z coho pouzijes brzdy a diff? zvazujes preimplantovat nejaku e46 330d? brzdami by to slo, ved bez uprav tam dostanes tie 324mm kotuce, diff moze byt uz horsi, ale sadne, ale co s kardanom? ten pasovat istotne nebude bez uprav
a ked nedaj boze vsetko toto nejak prerobis, pozvaras, ako pozapajs elekrinu? myslis, ze ti do e36 pojdu nakodovat budiky?
to je len taky prvy draft otazok ktore ma napadli po tom co som si precital tvoje myslienky.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov