... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:+ to ciganske spatne zrkadlo ala teleshopingNeviem ci zberatel bude mat pochopenie pre tie budiky a taiwanske AL a zadne ledkove svetla
Kesko napísal:Je to ozaj pekná e38 až na tie svetlá a budíky. Ale 29 000 sa nehnevajte, keby sa v tom aj pápež vozilPokial ma niekto z Vas seriozny zaujem možte kludne príst na mieste sa vieme bavit aj o cene. Keby ste videl auto na vlastne oči verím tomu, že by ste vobec nepochybovali o najazdenych kilometroch, verte mi su to skutočne a poctive kilometre.. Ak by bol zaujem presvedčit sa na vlastne oči tak SS...
Kesko napísal:Pokial ma niekto z Vas seriozny zaujem možte kludne príst na mieste sa vieme bavit aj o cene. Keby ste videl auto na vlastne oči verím tomu, že by ste vobec nepochybovali o najazdenych kilometroch, verte mi su to skutočne a poctive kilometre.. Ak by bol zaujem presvedčit sa na vlastne oči tak SS...
pistacik11 napísal:tie km som viac menej myslel ironicky, kedze mimo podripol zeby sa v tunajsej inzercii odhalili veci co chybaju, netreba si to v zlom vysvetlovat
aniel1 napísal:Preposielam link na predaj Rezesovej 7mi nasiel som to v novinach.........
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6334330/z ... 0-eur.html
Gorgi napísal:
V clanku napisane ,,nikdy nebuderane" , jak uz len niekto toto moze napisat ...nechapem, to po sebe nekontroluju ? ci to ma vlastne znamenat ze bolo burane ?
Lebo pokial sa nemylim, ma sa pisat ,,nikdy burane" ...
Kesko napísal:
Nemaš si do čoho či koho rypnut tak to skušaš tu? Ospravedlnujem sa Vam všetkym za preklep.