Nazdar borci takže som tu novy volám sa Majo a vystupujem pod mojou XY ročnou prezývkou ešte z čias pokecu
Takže auto som kúpil 17 novembra je to dovoz nemecko . Je to moje prve BMW moje predchadzajuce auto bola škoda octavia 1,9TDI mal som ju od nova a nemôžem povedať kryve slovo na toto auto ale prišiel čas na zmenu, auta som pozeral dlhu dobu a vôbec som nevedel čo chcem pozeral som mercedes E , audi a4 , BMW e39 530d , e46 330d no na mercedes som nepočul moc chavlu, audi sa mi moc nepačilo takže som pozeral už len BMW . Po neskutočne dlhej dobe som sa rozhodol a išiel som pozret na tuto e46 ked som ju uvidel sklamanie bola dost oškriabana pravdepodobne burana na pravu prednu stranu ale nič važne len kapota si to odniesla ale ked som sa previezol povedal som si "to je on to je on môjho srdca šampion" :
a už sa išlo domou cesta neskutočná radosť z jazdy kamoš čo išiel somnou si myslel že mi j*be lebo vkuse keď som pridal som sa smial až sme sa vymenili na jednej benzínke a už bol aj on v ťažkej prdeli z toho
viem že cukor to nebude ale po motorickej stránke je auto dobre interiér ma pekný a z vonka sa to budem snažiť dotahovat aj keď neplánujem to zatiaľ riešiť.
Niečo o aute : r.v.2003 , 330d 135kw , manuál 5 stupnovy , bežova polokoža , elektrické okna , dvojzonova klima , originál radio , laktova opierka a neviem nič ma také už nenapada je to dosť social ale mne to stačí.
Na aute som zatial nabehal 8000Km bez poruchy čo som bol sam prekvapený keď boli tie velke mrazi síce auto garážujem ale cely deň stoji vonka pred firmou a bolo aj -30 a autíčko naštartovalo jak nič samozrejme som dával adjektíva . Trošku ľutujem že to neni 330xd pretože pod Tatrami sa to zíde
. zatial som len vymenil olej a filtre to je všetko . Začinaju sa z predu ozývat ramena takže predpokladam že to budem čoskoro K.O.
Neplánujem doňho robit žiaden M-paket ani nič podobne podla môjho názoru je to krásne ale už dost "obkukane" auto sa mi páči také ako je
pridám ešte niejake foto bohužiaľ len s telefónu fotene