... všetko o BMW ...
. Myslel som si že auto je čiste . Jedného dna som bol v polsku na nákupoch a kúpil som si čistiaci prostriedok na kožu a keď som to začal čistiť nechápal som tomu pridám fotky a každý pochopí očom rozprávam 
zrobil som aj niejaké foto pre porovnanie no nestihol som ešte cele auto preleštiť používal som leštiacu pastu 3M ktorú mi odporučil lakernik . Mam rad ked je v aute dobrá hudba takže prišlo aj na to prezačiatok som namontoval subwoofer Vibe slick 12" a zosilňovač Vibe slick A1 z montážou bola celkom sranda a zabralo to viacej času ako som si myslel jararak napísal:ta foto lestenia, ktora strana je pred a ktora po? na tak "detailnej" foto to akosi neni vidno, taktiez 3m pasty nic moc, skus to prebehnut IPOu a asi nebudes az tak nadseny z vysledku maskovacej pasty.
ohladom tych filtrov, menil si aj odlucovac oleja?
jararak napísal:skus to otvorit a uvidis v akom to bude stave, aspon ten valcek vymachluj troska v benzine, hoc je mozne ze budes potrebovat rovno aspon novy valcek.
čítal som že sa to nemusí menit pri každej výmene čo je na tom pravdy ? že stačí každá 2-3