... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
salat napísal:bol som na Ringu na SBJ Basic minuly piatok. Bol som aj pred cca 4 rokmi v Puchove.
Na ringu je to OK, akurat v skupinke maju aj 10 aut a potom dost dlho cakas a za tie 3 hodiny jazd toho moc nenajazdis. (hlavne ak ostatni zdrzuju, alebo su to motaci) Vybaveni su tam super a chystam sa na ten pokracovaci kurz, lebo chcel skusit aquaplaning v bazeniku a odtrhovu plosinu na pretacave smyky. Maly detail, ide aj o to koho chytis ako instruktora. Nasa skupina bola spokojna, ale v druhej bol vraj chlapik nejaky introvertny, nechal ich tam kruzit a ani im moc nehovoril co maju robit inak ci zlepsit, ak im to neslo.
Ale ak to chces na skusanie si driftov, to radsej pockaj kym nasnezi
salat napísal:PS- uvazovali sme nad prenajmom plochy pre mensiu skupinu aut, mozno by to bolo lacnejsie ako 150 za cely kurz, kde clovek jazdi len 3-3,5 hodiny. (a z toho 70% caka v rade)
salat napísal:a to ste boli na SBJ basic, alebo Profi? Lebo, ak som dobre vedel, aj na Basic sa malo ist na odtrhovu pochu, no nesli sme. Nic o tom nehovorili, ale ked sme boli na drahe nieco na odtrhovke opravovali a po skonceni sa prekecli, ze na Profi sa jazdi odtrhovka v silnejsom nastaveni. Tak kukame, akom silnejsom, ked my sme ani na "slabom" neboli.![]()
Pretacave smyky sme tak robili len na zakrute, ked si predohraby tahali rucnu a nam baworakom stacilo trosku tuknut po plyne :) Ale co...aspon som si vyskusal drifty
PS- uvazovali sme nad prenajmom plochy pre mensiu skupinu aut, mozno by to bolo lacnejsie ako 150 za cely kurz, kde clovek jazdi len 3-3,5 hodiny. (a z toho 70% caka v rade)