... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Re: Kurzy bezpecnej jazdy / skola smyku

Štvrtok, 21. Marca 2013, 10:02

daj viac info. absolvoval si tu od Senkyra?
M3 -> Ducati

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 21. Marca 2013, 10:57

ja som absolvoval zlavovy pobyt pre 2 za 140e (wellness, hotel, strava, skola) s tym ze skola len pre jedneho.
vravel ze mame skrateny kurz, bol len na 3 moduloch (bez kruhacu) a aj teoria skratena.. potvrdzujem, ze teoria je vazne len pre laikov ktory fakt ze nevedia co robit.. no aj tak ich to nenauci. Cely pobyt je prakticky len na vyblbnutie a nie na naucenie. ti, co to nevedeli to rovnako nebudu vediet ani po kurze, a ti, co to vedeli sa prisli len posmykat, potocit a vyskusat si teda ze aky je ten umely lad. druhy krat tam osobne nemam preco ist.
zakial to nebude tak, ze sa bude vyucovatindividualne (ze bude dotycny sedet vedla neho) tak sa to clovek, ktory to nevedel, nenauci.
dalsia vec.. odtrhova hrana bola obcas divna.. podtrhavala aj predne kolesa - vtedy to kazde auto otocilo - len mna o 360 :D

cretino
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 21. Marca 2013, 12:48

mtechnik napísal:
trochu starsia tema ale stale aktualna, absolvoval som par drift kurzov na sachsenringu a tam je max 4 auta po dve osoby a po hodine teorie jazda cely den, najprv po cviciskach ako je vychylovacka, mala trat s foliou , simulacia kruhaca a nakoniec drift po celej drahe

stoji to 560 eur ale co je podstatne ze je v tom auto , benzin , gumy , vsetko..

http://www.youtube.com/watch?v=BP9Wzuw-RvM

http://www.youtube.com/watch?v=uw4MA0WSdHU

http://www.youtube.com/watch?v=MeTsyKtAQsI

viac aut nepripada do uvahy, potom uz by sa len cakalo a nejazdilo...

Vrelo doporucujem , jazdi sa vela a progres obrovsky, poobede vatsina dokazala ist cca 70 - 80 km/h bokom a odvaznejsii aj 100 km/h , za jeden den sa na ziadnom parkovisku nic podobne nenaucis..

Takychto uzitocnych kurzov je vela len malokdo si prizna ze su v nom rezervy a nie v aute...

..toto znie velmi dobre, tiez by som privital nejake blizsie info :)

@Ivan, namet na vylet? :D
F11 525d
E70 35d

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 21. Marca 2013, 15:53

ako ja by som radsej na nejaky menej agresivny trening siel, ale nieco viac ako opisuje surro

proste ked mi to v beznej premavke ustreli rit/podtrhne predok, co by sa s tym dalo robit + siroke miesto kde si to mozem oskusat vyrovnat.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mtechnik

Piatok, 22. Marca 2013, 11:25

isiel som cez Senkyra a agenturu ktoru ma spolocne s jednym najznamejsich motoristickych novinarov v nemecku a aj profesionalnym zavodnikom marcusom gedlichom , www.gedlich.com ,robia kurzov vela, uzasna vec je nordschleife, ascari, drift na sachsenringu, zimne smykanie v rakusku a pod . Na www.senkyr.cz v sekcii kalendar akcii su terminy , vzdy sa jedna o maly pocet aut, individualny a profesionalny pristup , bezpecnost prvorada a samozrejme vela zabavy a luxusu. maju aj osobny coaching na hociktorom okruhu na svete vratane slovakiaringu.. Kludne sa pytajte , bol som na vatsine a na niektorych viackrat. Napr. Nordschleife je prudko navykovy.. ja som bol 2 x mam za sebou 39 kol, dal som si zavazok ze chcem aspon 100 ale uz teraz viem ze to nebude stacit :D ak nam ho nezavru. cez agenturu je to omnoho lepsie, je to organizovane, jazdis cely okruh vratane rovinky, vo volnych jazdach ide potrati vsetko, autobus s japoncami, motorka, auto, dodavka,... a nejazdi sa cielova rovinka, musis zist dole ukazat ze mas zaplatene dalsie kolo a ides dalej, dost vela nehod a malo jazdy, cez agenturu vela jazdy a klud a pohoda. A obed v pistenklause alebo ubytovanie v hoteli dorint je nutnost, potom mozete ranajkovat s H.J. Stuckom alebo obedovat vedla Waltera Rohrla aelbo Sabine Schmitz pri troche stastia.
BMW R NINE T
BMW M4 GTS
BMW M3 E30 race car - new project
BMW M3 E30 2.3 - stage 2 progress...
BMW M3 E36 3,2 GTR - stage 9ff progress...
BMW M3 E46 CSL
BMW M3 E92 Clubsport
BMW 530D F10 - daily
BMW 2002 Pick Up
BMW 745i E23 Turbo 3.5
Mercedes 190 E 2,5-16V Evolution II
Mercedes E500 w124

M3driver

Piatok, 22. Marca 2013, 12:42

diky pane za info =D>
uz len vymsliet ako to stihnut absolvovat s dvoma detmi do dochodku ](*,)
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných