cawes ludia:) no rozhodol som sa tu napisat aj ja nieco lebo vsetky vase pribehy som uz čital :) a su super.

takže moje prve BMW bolo e36 320i sedan.bolo to dobre autičko ako kazde BMW a pre mna to bol veľky odskok z favorita na 320i

...lenze pred rokom som skoncil školu a to BMW mi žralo všetky peniaze

:D ako neľutujem lebo stalo to zato ale trebalo zmenu tak som ho pred zimou predal do KK.a pred tyždnom som si kupil celkom peknu e36 touring aj ked je to sice diesel ale v tejto chvili mi to vyhovuje.to BMW bolo aj tu na bmwklube.tak som ho isiel pozriet a zapacilo sa mi ma to peknu farbu a motor ide uspokojivo aj ked ja milujem benzin ale musim to prežiť

..s autičkom som spokojny velmi:)je dost zachovale co sa tyka exterieru a aj interieru.potom prihodim foto :) ...
vybava:ma to el.predne a zadne okna,el.spetaky,lakťovu opierku co je pecka perfektne to pasuje :)..automaticku dvojzonovu klimu,maly bc,a vela dalsich veci :)je to ročnik 97.motor je suchučky uplne...jedine co mi tam chyba su zadne stropne repro ktore asi majitel vybral...
moje plany do buducna su:prve mi treba vymenit predne tlmiče lebo su skoro totalka vybite (mam na to štastie aj na tamtom som hned menil tlmice

) potom este keby nieco trebalo vymenit porobim ho aby bolo technicky v super stave ...a ćasom by som chcel na neho nejake tie elektrony aspon 17 nejake na štyl M :)...a mozno ak budu peniaze tak aj M-packet by som chcel

no to je zatial asi vsetko ale jedno viem u BMW som zaćal a u BMW aj stanem neni lepsie auto

fotky su fotene mobilom zatial časom budu kvalitnejsie :)) auto este zatial sice ma NR značky ale uz coskoro budu LE

:D