diky diky chlapi tak tieto kola som vzdy chcel a konečne ich mam a som spokojny na maximum ale este treba veľa robit aby sa mi paćil viac chce to do rpedu M-ko naraznik nech vyzera dravšie a potom uz len dolaďovať ostatok ale so mrad že sa pači
ex e36 320i sedan ex e36 325TDS Touring aktual e36 323ia coupe
no ako to je pravda ze skoro kazda e36 co ide ma M-ko naraznik ale dost to dorbe vyzera no ale tak uvidime no ale bduem rozymslat aj nad tymi co tu pišete :) dalši chrobak v hlave
no tak dnes sa mi podarilo na svetlach urobit motorčeky po dlhej dobe :)) kedze som nevedel ako nato ...a vcera som tu nasiel navod podla ktoreho to šlo na šupa tak motorčeky fachčia jedna radosť na tyzden sa vymenia vsetky filtre a olej ...aby sa autu lepšie dychalo a mazalo
no tak dnes sa zase makalo natrely sa podblatniky s gumoasfaltom ...nahodili sa zimne pneu a hlavne pohrali sme sa s vyfukom tlmič šiel dole koncovy a nahradila ho rura a zvuk parada zvk to ma super je aj video mozno ho tu hodim
Prílohy
dik aj mne sa to viac pači ku tej farbe ešte treba predok doladit naraznikom uz je objednany ...len počkam kym bude teplejsie a popti tomu sa porobi ta hrdza neni jej vela ale tak e36 ako kazda ina to co sa nestihlo pred zimou