ako ja ho predat nepotrebujem ...lebo mne sa pači a je nanom velmi vela porobene ale dal som ho tam len tak ze ak sa niekto najde a ho vezme za tolko nech ho berie aj ked prerobim ale nizsie nepojdem s cenou a vieme ako to na slovensku je takže kto nepochopi a neoceni jake je to auto tak ho nekupi a ja by som mozno uz chcel vyskusat nejake ine ale tak a js tymto mam este plany ...
ex e36 320i sedan ex e36 325TDS Touring aktual e36 323ia coupe
dik aj ked je to asi nerealne pytat tolko za take auto plus TDS malo kto ma rad tie auta takže asi preto počitam s tym ze ho nepredam a pokracujem ci mdalej viac s upravami na aute
dik za upozornenie no zas budem opatrnejši a trošku na pochybach ale tak snad dačo vydrži ...a dik aj za to vysvetlenie jak prepisat nazov toto som poztreboval lebo vzdy skusam a nic dik
osobne si myslim ze ciernou nic nepokazis, ale potom mi tam budu trochu kricat tie biele smerovky.. k nim sa chrom ladvinky hodia, ale sak mozes to skusit..
no tak ja to chcem vyskuśat dat do čierna :) najlepšie by bolo keby som to skusil nejakou foliou alebo tym sprejom Plast-Dip -om ze ked to nebdue ono jednoducho to dam dole :))) a mysliš zeby pasovali na auto dymove smerovky ? nech nesu take biele ??? ...a M-ko naraznik bduem davat asi niekedy po zime ked sa strati sneh :)) teraz ho nemam ani nastriekany a chcem pod jednim este doladit detaily ako je zvykom na e36 miesta rozˇky dveri zacinaju chytat tak rychlo to vybrsit ošetrit a nastriekat nech mam srdce na pokoji