... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Swandes 320D napísal:O par dni mi prisla vyzva na dostavenie sa a podanie vypovede ohladom mojho priestupku.
Kraken napísal:Tak toto by som aj ja chcel vedieť že čo je to za pokuta, podľa sadzobníka pokút je prekročenie rýchlosti mimo obce od 11 do 15 km/h za 20€. A ešte som niekde počul že ak má radar odchýlku v tvojom prípadne napr 3% tak by si sa zmestil do tej hranice od 6-10 km/h a to je zadarmo.
Peter92 napísal:niektori jebopyskovia ti na to povedia, ze, v tomto pripade, 90km/h je maximalna povolena, ze si mal ist pomalsie...
Swandes 320D napísal:Dakujem pani za rady....uz som kontaktoval par doslaova par policajtov a oni toho svojho kolegu poznaju a ze je to obr.kkt!
Musim konat rychlo nakolko je to casovo obmedzene chcel som ist osobne za tym co to robil no momentalne isiel do NR.Takze musim pockat.
Akoze ja som ochotny zaplatit no ale 150€ !? su kkti co lietaju jak ebnuti,zrazaju ludi no to je ok!
Ohladom odporu...pockam co povie znamy podla toho budem postupovat + odvolanie sa na odchylku meraca cize 3%.
Kraken napísal:
Tie 3% som uviedol len ako priklad, to ti musia oni ukazat certifikat od meraca a aku ma odchylku, kazde zariadenie ma inu odchylku.