... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Certisko
Autor témy
Kraj: Košický

Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Streda, 19. Januára 2011, 20:41

Caute

chcel by som ziskat databazu co NAOZAJ kontroluju policajti pri nahodnych kontrolach alebo policajnych akciach (teda priamo na cestach).

Napiste par slovami co konkretne VAM skontrolovali (napr: 1. lekarnicka, 2.dezen pneumatiky, 3.folie ....) miesto kontroly a pripadne sankcie.

Ak ste presli viacerymi kontrolami oddelte to v prispevku do odsekov / blokov (lepsia prehladnost).

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Streda, 19. Januára 2011, 21:40

mne kontrolovali podla situacie:

ked nahodou zastavovali:
vodicak
technicak (porovnali s SPZ)
obcas STK, EK
v CR aj zimne gumy, cez zimu

ked sa za mnou pustili s majakmi:
vsetky papiere a cely exterier vozidla, kridlo, engel eyes svetla (este na e36), gumy, kolesa, vyfuk, narazniky, skla, davali mi fukat, dokonca mi kontrolovali aj spolujazdcov

kriminalka:
tych zaujimal obciansky, kufor a interier, presli kazdu sparu v aute
zaujalo ich hlavne niektore prislusenstvo, ku ktoremu chceli vysvetlenie
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Streda, 19. Januára 2011, 21:49

Podobne ako BMino... Normal kontrola - Vodicak, Obciansky, Technicak, STK, EK... Ked sa rozbehli za mnou s majakom tak + dali fukat, PZP chceli vidiet, obsah kufra + obsah tasky co tam bola - boli tam spotene uteraky z posilky cize ma rychlo poslali prec :lol: Nikdy sa nezaujimali o vyfuk alebo kolesa alebo pod.

compact
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 20. Januára 2011, 08:30

SI okres:

na felde ma 5 rokov nezastavili až ked som dal fólie, takže len papiere a osvedčenie od fólií

na BMW papiere + fúkanie (skoro vždy, pred bmw som v živote nefúkal :D )
a raz v CZ sa im zdali tie 17" brutálne veľké tak kontrolovali či ich mam zapísané a aj som fúkal samozrejme
Obrázok

Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 20. Januára 2011, 09:22

BA

Pri klasických kontrolách chceli len vodičák,občiansky,techničák,stk+ek. Neviem či len ja mám takú skúsenosť, ale PZP nikdy nechceli vidieť, a to som sa vždy spýtal či aj PZP mám dať a bolo mi povedané že nie.

S majákmi to bolo to isté + ešte chceli vidieť kufor. A raz ma zastavili s majákmi, lebo som išiel rýchlejšie ako sa patrilo, čo som vedel, vedeli to aj oni, ale nemali radar. Tak skúšali či sa chytím a priznám, a keď nepochodili tak mi spravili prehliadku auta a mohol som ísť. Keď mi vracal doklady, tak som sa spýtal či dychová skúška nebude, a bolo mi povedané že netreba, to by on hneď cítil alkohol =)))
ex E36 325td

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Štvrtok, 20. Januára 2011, 09:37

Mňa za 9 rokov, čo jazdím, vždy len doklady, poistka, papier od fólií (to ešte na Honde :)) a fúkať. Nikdy mi nepozerali kolesá, dezén ani lekárničku :-k

EDIT: úplne som skoro zabudol, na Honde som mal xenóny v parabolách, to ma zastavili a hneď mi brali techničák :) nakoniec fízel zistil, že robím s kompami, tak sme sa dohodli na mieste, že ja si do dvoch dní tie xenóny zhodím dole, upgradnem mu ramku v kompe a on mi nedá pokutu :twisted:
Naposledy upravil/-a chefino v Štvrtok, 20. Januára 2011, 09:42, upravené celkom 1 krát.

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 20. Januára 2011, 09:38

6x kontrola vodicak technicak stk+ek

z toho raz svetla (xenony)

2x rozmery pneumatik

1x lekarnicku a vestu
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 20. Januára 2011, 09:39

ja ako stiahnem okno tak im rovno strčím do ruky všetky papiere keďže to mám vždy pokope, technický, TK, EK, PZP, občiansky, vodičsky, väčšinou nebuzeruju, raz sa do mňa pustili lebo som nemal zapnuté svetlá a malý dezén na predných gumách ale podarilo sa mi z toho vykecať asi mali dobrú náladu inak za svetlá by bolo 60€
raz ma zastavili nejaký colníci kukli mi do kufra, na rezervu a pustili ma, ale tieto kontroly sú u nás normálne máme blízko UA hranice
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci

Štvrtok, 20. Januára 2011, 14:20

u mna vzdy vodicak, obciansky, technicak, pozreli dokedy je platna TK+EK, obcas fukanie, dezen a otazka kam idem (ked som o 3 v noci povedal, ze idem cez cele mesto pocas nocnej do MC donaldu na burger sa pytali kus viac)

nikdy mi nekontrolovali povinnu vybavu, xenony, poistku, kufor
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 20. Januára 2011, 16:13

takych beznych kontrol som nemal vela

ked ano, tak TP OP STK EK, nic viac...

raz ma zastavial vojenska policia v kombinacii s normalnou, prezreli rychlo auto lebo hladali osoby, raz ma na dialnici dobehol policajny dzip, a so psom mi prehladali auto na drogy

a raz na dialnici pri hromadnej kontrole dialnicnych znamok mi chceli dat pokutu za modre parkovacky... to som sa vykecal, ze na pumpe kupim biele, a tym ze som "zavadu" odstranil na mieste ma pustili...

a raz, to som sa az cudoval, stal som v ulicke pri frajerkinom dome (BA skoro centrum) len na parkovackach a oni len tak jazdili po ulickach, az sa pristavil, ze co tam robim :D ja ze wtf, to je co za otazku, ze cakam... a potom mi to tak doslo, ze fakt fajn, ze davaju takto pozor... :)

ostatne zastavenia boli za rychlost, vtedy je to myslim jasne :) doklady a nejake tie evry do pokladnicky (nie vsak vzdy :mrgreen: )
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 20. Januára 2011, 19:35

Tak klasicka cestna kontrola VP,TP,STK,EK....

Par krat test na alkohol..

Kontrola dialnicnej znamky..

Raz v Drietome pri pumpe mi prehladali auto so psom, prehadzali vsetko. A o 2km tiez v Drietome to iste bez psa, vsetko v aute prehadzane, spravena osobna prehliadka, na kazdu vec otazka. Co je toto? Paralen.. Co je toto? Tic Tac? Co je toto? otcove ponozky z treningu.. a tak..

Ani raz sa mi nestalo ze kontrola stavu a rozmeru pneu, raz ma zastavili ma miesto vyfuku len rura a nic sa nepytali, len som fukal a siel dalej..

A este musim opomenut ze sa cudujem ze nikdy som nezazil nejake zle spravanie, ziadne urazky, este ked som aj dostal pokutu za rychlost tak sme sa normalne dohodli z 60 na 40 euro. Obcas sa cudujem co pocuvam a citam ze kde su aky policajti :shock: .. Ked zastavia moju matku tak vzdy len dohovor a to uz spravila par pruserov :lol: .. Asi je to o pristupe

k33p
Auto: e87

Štvrtok, 20. Januára 2011, 21:34

to vas ešte nezastavil Tifo - neoprel o kapotu auta so zbraňou v ruke a slovami "ukaz mi trenky lebo tam si vsetci skovavaju drogy!" (odpoved nie znamena - predvedenie na stanicu kde vas vyzlecu a nasledne cesta spat MHD k odstavenemu autu)...a ked nic nenajde i po druhom "nahliadnutí" = ukazujete mu to dobrovolne aby vas nepredviedol ((: tak vam este pre istotu povie ze ci ideme na odber krvy lebo ma podozrenie ze ste nadrogovany - odpoved nie znamena ze vam je opraveny odobrat VP (rovnako ako odmietnut fukat) odpoved ano znamena ze auto zamknete tam kde ste zastavili a ide sa na odber do nemocnice a potom MHD spat k autu ((: jo a nebodaj mate v aute/u seba teleskop alebo boxer tak vam da aj puta ze ste potencionalne nebezpecny ... a slova typu moj otec/mama je ten a ten alebo moj priatel/priatelka je taky a onaky mafian vam zarucuje 8-24h v cele predbezneho zadrzania bez udania dôvodu - všetko zákonné 171 to ma vymyslené dobre :))
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

SPARROW
Auto: E21 318is E36 318is
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Januára 2011, 21:35

u nas v RK :
vodicak technicak EK TK
dali mi fukat
kontrolovali pneumatyky ci na e36 aj e21
xenony na e36 + angel eyes
vyfuky na oboch autach
na e21 sa im motor moc nepozdaval :lol:
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 20. Januára 2011, 22:10

k33p napísal:
to vas ešte nezastavil Tifo - neoprel o kapotu auta so zbraňou v ruke a slovami "ukaz mi trenky lebo tam si vsetci skovavaju drogy!" (odpoved nie znamena - predvedenie na stanicu kde vas vyzlecu a nasledne cesta spat MHD k odstavenemu autu)...a ked nic nenajde i po druhom "nahliadnutí" = ukazujete mu to dobrovolne aby vas nepredviedol ((: tak vam este pre istotu povie ze ci ideme na odber krvy lebo ma podozrenie ze ste nadrogovany - odpoved nie znamena ze vam je opraveny odobrat VP (rovnako ako odmietnut fukat) odpoved ano znamena ze auto zamknete tam kde ste zastavili a ide sa na odber do nemocnice a potom MHD spat k autu ((: jo a nebodaj mate v aute/u seba teleskop alebo boxer tak vam da aj puta ze ste potencionalne nebezpecny ... a slova typu moj otec/mama je ten a ten alebo moj priatel/priatelka je taky a onaky mafian vam zarucuje 8-24h v cele predbezneho zadrzania bez udania dôvodu - všetko zákonné 171 to ma vymyslené dobre :))

pekne :mrgreen: neviem ale toto sa stava vzdy iba vybranej skupine ludi...
my ostatni normalny nejak prichadzame o zazitky :-({|=
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

k33p
Auto: e87

Štvrtok, 20. Januára 2011, 22:30

hehe, na to mam iba jednu odpoved - bud rad ze byvas 500km dalekooo :wink:
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných