... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 no ja som mal svoje prve auto Ople Calibru, pacila sa mi,mala pekny vyraz ked sa jej niekto kukol "do oci" .
 no ja som mal svoje prve auto Ople Calibru, pacila sa mi,mala pekny vyraz ked sa jej niekto kukol "do oci" . 
  ) a potom zrazu ,ze skusim ake BMW dostanem za cca 7000e ...no a vtom som ju zbadal...moju Limonadu
 ) a potom zrazu ,ze skusim ake BMW dostanem za cca 7000e ...no a vtom som ju zbadal...moju Limonadu   ...od prveho phladu bolo jasne co sa ide kupovat...
  ...od prveho phladu bolo jasne co sa ide kupovat...
 (ten zadny nahon je proste prada
  (ten zadny nahon je proste prada   )
 ) Som stranse rad ze ju mam... a tak sa k nej aj chovam. Vyber motorizacie padol na 318iS - auto vyuzivam hl. na prevoz z A do B. No par krat sa stalo uz ze to nebolo priamo z A do B len koly tomu ze niekte boli lepsie zakruty
  Som stranse rad ze ju mam... a tak sa k nej aj chovam. Vyber motorizacie padol na 318iS - auto vyuzivam hl. na prevoz z A do B. No par krat sa stalo uz ze to nebolo priamo z A do B len koly tomu ze niekte boli lepsie zakruty   Auto prinasa fakt radost z jazdy. Som s nim max. spokojny, urcite to neni moja posledna e36, aj ked peniaze na novsie by sa nasli. Som fanda.
  Auto prinasa fakt radost z jazdy. Som s nim max. spokojny, urcite to neni moja posledna e36, aj ked peniaze na novsie by sa nasli. Som fanda. 
											 (a to ma drží až doteraz)
 (a to ma drží až doteraz)  

a bolo a hlavne cestou domov som vedel, ze je so mnou ame.

BMWpositiv napísal:...už nepi, lebo väčšina sedlákov tohto fóra (ja též) ti určite aj tak nerozumie, že čo tým básnik mysleu...
...musíš písať po lopate a nie ledabolo, lebo ja som z toho čo si napísal aj tak debil...

herri13 napísal:
myslis mna ?

v Mnichove v jednom velkom bazare som hladal svoju buducu lasku, pravdou je, ze som mal v plane inu znacku auta

Uz nic ine ani nechcem ako BMW.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

BMWpositiv napísal:jo
akú? je to akože tajomstvo?
no a z tohto som totálne mimo, sorry...
vyzerá to tak, že si sa k značke BMW dostal ako slepé kura k vajcu, ale na druhej strane si urobil dobre a ničoho neľutuješ...
pexon napísal:len podotykam, ze prvykrat v zivote som sedel v BMW ked som si bol zobrat uz svoje auto :) takze to bola nielen kupa naslepo auta ako takeho, ale aj BMW ako znacky
 velmi podobný scenár...
 velmi podobný scenár... / ale to som pochopil ked mi vysvetloval kolko ludi bolo len pozrieť a povoziť sa a bez záujmu.. lenže ked som zbradal auto naživo, sadol do neho ..zalúbil som sa
  / ale to som pochopil ked mi vysvetloval kolko ludi bolo len pozrieť a povoziť sa a bez záujmu.. lenže ked som zbradal auto naživo, sadol do neho ..zalúbil som sa   tak som išiel domov s tým,že to auto musím mať, nedalo mi spať... na druhý deň som niesol zálohu s tým,že o pár dní prídem so všetkými peniazmi.. a aj tak bolo..prišla streda, písal sa myslím dátum 19.9.2007 a ja som si to už ťahal domov z trnavy na mojom bavoráku
  tak som išiel domov s tým,že to auto musím mať, nedalo mi spať... na druhý deň som niesol zálohu s tým,že o pár dní prídem so všetkými peniazmi.. a aj tak bolo..prišla streda, písal sa myslím dátum 19.9.2007 a ja som si to už ťahal domov z trnavy na mojom bavoráku   takže aj moje bavo bolo vlastne prve nie len bmw ale aj prvé auto čo som bol vôbec pozrieť
  takže aj moje bavo bolo vlastne prve nie len bmw ale aj prvé auto čo som bol vôbec pozrieť   čo už, láska na prvý pohľad.. a zatial je verná
  čo už, láska na prvý pohľad.. a zatial je verná  

pokedy som nezacul zvuk R6..Potom som uz nic ine nechcel...
  pokedy som nezacul zvuk R6..Potom som uz nic ine nechcel...