ked som mal 15 rodicia mi prenechali nasu dozivajucu S120L, nasledne som chodil po brigadach a nacpal donej na studenta nehorazne mnozstvo penazi, obzvlast do plastou, sedadiel, kolies a mal som poriadny pimpmajrajd
ked som mal 17 som zacal prichadzat na ine hodnoty, MBcku som zapiekol a nechcelo sa mi uz donej davat akukolvek korunu...
prestal som robit kktiny a jazdit bez vodicaku jak kar, zacal setrit a pokukavat ze co si o rok k vodicaku kupim...
myslienky mi behali od roku 1990-1997, nieco pekne a relativne sviznejsie...hlavou mi behal hlôavne golf3, naka felda, audi 80, W124 ale to bolo moc drahe a nakoniec aj BMW
myslienka BMW sa mi stale coraz viac pacila a pred letnymi prazdinanmi uz bolo premna iba BMW.
takze letne prazdniny na stavbe, 12hodinovky vratane vikendov...nakoniec ma odrbali slusnu ciastku penazi tak mi to vychadzalo na 1500€
rozmyslal som 5tku ci 3ku, na E39 som nemal E36 sa mi zdala slaba, na nic ine ako 320 som nemal. Tak som kukal posledny mesiac po E34, zhodou okolnosti na stabe bola taka odpocka s peknym esickom a denno denne tam chodila zlata E34 s napisom
www.bmwklub.sk a zakazdym si to tam pekne jebala driftom a pri vdzadzani na hlavnu zakazdym plny kotol
jedina motorizacia sa mi pozdavala M30B35, nic ine som ani nechcel
tak som kukal po tychto autach, skoncila sa brigada, vodicak uz nadohlad, aktivny ziak autoskoly na 1.2HTP
kukal som tu inzerciu, prisiel inzerat od ghoosa na jeho E34 za 1500€, hned som pisal ale odpoved som nedostal. Medzitym ma zviezla jedna clenka na E38 740iL a oznamili mi ze ghoose si to s predajom rozmyslel, ale ze je napredaj este jedna E34 ale za 3000€
napisal som majitelovi, cenu potvrdil a bolo mi jasne ze to auto mat nebudem...
o mesiac mi napisal ze kolko by som dal a nak sme sa dohodli na 2400€, povozil ma nanej a bolo mi jasne. prosil som mamku nech mi pouicia liter, ta nehcela ani za boha ale ked videla ze si idem brat pozicku od nebankovky a nehoraznym urokom mi s nechutou ale pozicala...
zaplatil som polku, mal ju dva tyzdne za domom a denne som vnej sedaval a cakal na vodicak
14.8.2009 som doobeda spravil skusky a poobede som bol auto prepisat a vyplatit druhu polku :)
samozrejme hned reci ze si blazon, teply vodicak a kupis si zadokolku so samosvorom a 211konmi...
ale mna to nezaujimalo, mam splneny sen :)
jak pozeram do buducna, ked bude matura a naka robotka by som chcel jedno BMW na spotrebaka a druhe na nocnu radost z jazdy...