... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

noro535i
Auto: e34 535i turbo
Kraj: Trenčiansky

Re: Co vas dostalo k znacke BMW?

Streda, 27. Januára 2010, 01:19

chlapi ja som chcel bmw uz od mojich 6 rokou a zacalo to tym ze kedysi som isiel s mamou v TN po chodniku pri byvalych mliekarnach(kto pozna vie aka je tam zakruta okolo nich)ked v tom cez tu zakrutu preletela E30 cierna a skoro nas zrazila cca 1/2 metra odo mna presla.
ja som sa zlakol ale jak som videl tie 4 svetla stale som sa pytal mami ze ake to bolo auto a mi povedala ze BMW.odvtedy som hovoril vzdy ked som si na to spomenul ze chcem BMW.vzdy ked som bol vonku tak som obzeral BMW vsade po cestach.vzdy som tuzil mat BMW.cim doba spela tym sa vyvyjali baworaciky a nakonec som sa dockal mojho milacika co mam...
Ked ma sklame uz si nekupim ziadne auto,... :oops: mno mozno Konika GT500
este jedna vec ked som casom rastol dozvedal som sa o bmw vela pozityvnych veci ci po technickej stranke alebo inej ze bmw je proste pre mna a pre Vas BMW BRATIA :D

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Streda, 27. Januára 2010, 13:17

Mna k bmw dostala laska, kamarat mal e38 7er v ciernej farbe, to auto sa mi strasne pacilo, ale o tom ze by som ho vlastnil som ani neuvazoval. Potom si kupil e30 v zlatej farbe, a to auto sa mi strasne zapacilo. Tak som zacal pozerat po internete nieco take, no take auta sa v tom case pohybovali cca po 80 000 sk . A ja som mal len 40 000. Tak som kupil renault clio 1991 :D 1.9D . Motor uplne napicu, ziadna kompresia, tieklo cerpadlo atd... Vyhodu to malo tu, ze ked som cerpadlo opravil, tak sa rucicka paliva ani nehybala, to auto malo mozno 4litre spotrebu :D Postupom casu sa peniaze nasetrili a niekedy v tom case som zacal stretavat jednu e36ku a do tej som sa zamiloval , vzdy ked som ju videl, tak som mal taky isty pocit ako ked stretnete zenu ktora sa vam paci. Jednoducho som citil vynimocnost toho auta a jeho dokonalemu vzhladu som neodolal. Predal som renault a kupil to co mam teraz. Samozrejme ze vtom case som este trpel niejakymi pubertalnymi nazormi atd .... tak som sa rozhodol ist cestou "body performance" :D Ale auto mam rad, aj ked som uz celkom vyzdraveny. Rad by som ho dal do povodneho resp. M stavu , ale teraz na to nemam financie lebo sa chcem radsej zamerat na investicie do buducnosti, aby som si raz mohol kupit nove BMW e120 3er M3 CLS :D

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Streda, 27. Januára 2010, 13:29

sadol som si a už som nechcel vystúpiť :bmwball:

obrazne povedané

Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Januára 2010, 14:00

Ja som sa prvýkrát viezol v bavoráku ako päť ročný štupel, bratranec si vtedy kúpil novú e36 a odvtedy som už nikdy nepozeral po ničom inom iba po bavorákoch. Všetky autička museli byť len čierne, lebo aj bratrancov bavorák bol čierny :D A totálne vzplanutie k bavorákom nastalo ked som mal asi 11 rokov. Bol som u bratranca na prázdninách a keďže on býva v LM tak vtedy najbližší BMW servis bol vo Zvolene. Išli sme vtedy cez Donovaly a on mal bavoráka v ruke, vedel s ním veľmi dobre jazdiť a bol to zážitok ísť s ním cez Donovaly, skôr sme leteli ako išli :D A vtedy som si povedal že toto raz chcem určite ale určite mať. A aj sa tak stalo, pred štyrmi rokmi som od bratranca kúpil spomínaného bavoráka, a som rád že ho mám, viem o ňom všetko čo sa s ním dialo od novoty a pokiaľ nás nehoda nerozdelí neopustím ho. Prežili sme spolu toho až až :D
ex E36 325td

djkakadu
Auto: 2xM54 M50T M44T
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 28. Januára 2010, 12:55

Príbeh sa začal písať 10/2009 vtedy som spravil vodičský preukaz a začal pokukovať po autách, ktoré asi by som si mohol kúpiť. Hrozne ale hrozne veľký rešpekt som mal voči autám značky BMW, jeden večer som našiel krásnu čiernu e36 316 z Nemecka cena bola do 1500e a auto fakt krásne. Tak som začal zistovať kde to auto vlastne je žeby som si ho šiel prezrieť, (allegro.pl) Auto bolo v polsku, hovorím si fajn a kde, no a vtedy ma to neskutočne nasralo auto bolo až dakde hore v prdeli pri tom mori. :(
No tak som hovoril bratovi, a on ale kdeže zadokolku, mame tu moc snehu........
No na druhe ráno som sa zobudil zapol PC a čo nevidím správa od brata, našiel podobné BMW 316i s tým rozdielom že bolo cele krásne Biele, komentár k tomu bol zajtra ráno odchádzame po neho. V aute sme strávili celý deň až sme došli 440km do poľska po auto. Od prvého momentu som vedel, že chlopy toto už hej, prvé auto a rovno niečo také brutálne.
Auto je už 3týžden na značkách a prešiel som nanom cca 300km a musím povedať:

Radosť z jazdy!

Šubo
Auto: BMW Power

Štvrtok, 28. Januára 2010, 15:17

Mno e36 ku som videl raz v DE asi pred 5rokmi,stal som s kamosom na prechode prechodcov,na takom tom vecsom na jednej strane asi 30 ludi,na druhej strane 30ludi-cakali sme na zelenu,v tom z dialky sa priblizovalo nieco s paradnym zvukom,znizene,stale to spomalovalo az na 1 prevodovy stupen,ako to prislo na uroven signalizacie, v tom plny koteeeeel no odpadooool som,nenormaaaaalne cosi-Alpina B8 :D
Prve auto bola zadokolka,a tie zimne sporty :D tak som ostal tomu verny s mojou e36.
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

baworM5
Auto: e34 ///M5
Kraj: Zahraničie

Sobota, 6. Februára 2010, 00:28

U mě to bylo jednoduchý BMW se mě libily od mala jako každý lepší auta, ale jak sem dorůstal do věku kdy sem si mohl udělat řidičák všichni mě odrazovakli s vysokejma nákladama na provoz nakonec sem dlouhou dobu toužil po nějakým rapidu nebo 110R, ale potom jednoho dne dojel spolužák na střední do školy s e30 325e. Jedno svezní a bylo jasno první kára nemůže být nic jinýho než BMW. No a hned jak sem měl papíry v ruce začal sem se dívat po nějaké e30 nakonec sem koupil e30 325i Touring. A jak plynul čas dál přestalo ně stačil a nestihla mě ještě horší choroba a to M power takže teď jsem hrdý majitel e34 M5 a už pomalu šetřím na e30 M3

dukan
Auto: cakatel..
Kraj: Nitriansky

Sobota, 6. Februára 2010, 13:12

kamarat ma nakazil.. BMW je virus, kto raz spozna nakazi sa.. a pravdaze nedosiahnutelnu znacku.. aspon par rokov dozadu.casy sa menia a tak po odjazdeny oltcitom,,skodovkov,a celej palety fiatov som konecne nasetril na compakt a potom to uz islo..inak prenasam virus na mojich bratov ktory tiez podlahli :bmwball:
Freude am Fahren..

eX 520i e39 gelbes leder
eX 318i e 36 individual M-paket
eX 316i e 36 compakt,blau

F!z:k
Auto: E36, E32
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Februára 2010, 13:49

Mna k BMW dostal zakladatel tejto temy :D Mal vtedy este E46ku, vtedy som ani netusil co znamena 320d ale vedel som ze je to laska na prvy pohlad, v rodine sme nemali ziadne auto a mamka ma poverila ulohou nejake vybrat. Pokukal som kopec BMW, zacal rozlisovat E30,E36 a pod, a jasny ciel bol E36. Par mesiacov mamka nechcela pochopit ze malicka feldicka alebo nejaka tojotka s objemom litrovej coca-coly proste u mna nepripada v uvahu. Nakoniec som vsak tento boj vyhral a ako kompromis vysla E36 318i '97 ktoru mame stale. Pred pol rokom vsak nestacil vykon tak som do rodiny dovliekol staru hnilu herku 535i E34 koli ktorej sa somnou mamka isty cas nevypravala. :D Momentalne mam ciel uz iba 735i E32 ktora snad pribudne do leta, neskor uz iba jeden zo snov a to 750iL E32...
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

cobra11

Sobota, 6. Februára 2010, 14:37

ked som mal 15 rodicia mi prenechali nasu dozivajucu S120L, nasledne som chodil po brigadach a nacpal donej na studenta nehorazne mnozstvo penazi, obzvlast do plastou, sedadiel, kolies a mal som poriadny pimpmajrajd :lol:
ked som mal 17 som zacal prichadzat na ine hodnoty, MBcku som zapiekol a nechcelo sa mi uz donej davat akukolvek korunu...
prestal som robit kktiny a jazdit bez vodicaku jak kar, zacal setrit a pokukavat ze co si o rok k vodicaku kupim...
myslienky mi behali od roku 1990-1997, nieco pekne a relativne sviznejsie...hlavou mi behal hlôavne golf3, naka felda, audi 80, W124 ale to bolo moc drahe a nakoniec aj BMW
myslienka BMW sa mi stale coraz viac pacila a pred letnymi prazdinanmi uz bolo premna iba BMW.
takze letne prazdniny na stavbe, 12hodinovky vratane vikendov...nakoniec ma odrbali slusnu ciastku penazi tak mi to vychadzalo na 1500€
rozmyslal som 5tku ci 3ku, na E39 som nemal E36 sa mi zdala slaba, na nic ine ako 320 som nemal. Tak som kukal posledny mesiac po E34, zhodou okolnosti na stabe bola taka odpocka s peknym esickom a denno denne tam chodila zlata E34 s napisom www.bmwklub.sk a zakazdym si to tam pekne jebala driftom a pri vdzadzani na hlavnu zakazdym plny kotol :D

jedina motorizacia sa mi pozdavala M30B35, nic ine som ani nechcel

tak som kukal po tychto autach, skoncila sa brigada, vodicak uz nadohlad, aktivny ziak autoskoly na 1.2HTP
kukal som tu inzerciu, prisiel inzerat od ghoosa na jeho E34 za 1500€, hned som pisal ale odpoved som nedostal. Medzitym ma zviezla jedna clenka na E38 740iL a oznamili mi ze ghoose si to s predajom rozmyslel, ale ze je napredaj este jedna E34 ale za 3000€
napisal som majitelovi, cenu potvrdil a bolo mi jasne ze to auto mat nebudem...
o mesiac mi napisal ze kolko by som dal a nak sme sa dohodli na 2400€, povozil ma nanej a bolo mi jasne. prosil som mamku nech mi pouicia liter, ta nehcela ani za boha ale ked videla ze si idem brat pozicku od nebankovky a nehoraznym urokom mi s nechutou ale pozicala...

zaplatil som polku, mal ju dva tyzdne za domom a denne som vnej sedaval a cakal na vodicak :lol:
14.8.2009 som doobeda spravil skusky a poobede som bol auto prepisat a vyplatit druhu polku :)

samozrejme hned reci ze si blazon, teply vodicak a kupis si zadokolku so samosvorom a 211konmi...

ale mna to nezaujimalo, mam splneny sen :)

jak pozeram do buducna, ked bude matura a naka robotka by som chcel jedno BMW na spotrebaka a druhe na nocnu radost z jazdy...

elaxes
Auto: bmw 320d
Kraj: Trnavský

Utorok, 9. Februára 2010, 15:11

Ja som mal autonehodu, na D2. Vyletel som s autom von a vpalil do stromov. Hoci to bolo staré auto (podľa niekoho kraksna). Mne zachránilo život, alebo skôr anjel stražny. Vyletel som z cesty a vpálil do stromu, pri rýchosti cca. 100km/h, by to mala byť istá smrť, ale mne sa nič nestalo. To auto bolo Chrysler Voyager.

Keďže nebolo moje, ale otcove chcel som kúpiť také isté len novšie. Po dlhom hľadaní (E46 som rozhodne nechcel) Nakoniec po dlhom hľadaní som išiel do DE pre e46 320d touring, a to som v živote v žiadnej e46 nesedel. Otec ma od neho odhováral, že je to staré, a drahé čo ja viem čo....

Hoci naň stále nadáva lebo on miluje Mercdes (ktorý má a chcel by nový).

Len ja si k méďakom neviem pomôcť. V mojom aute sa cítim ako magnet na ceste, absolútna istota. Chrysler sa s týmto nedal porovnávať. Navyše toto má vraj originál športový podvozok. Mám ho veľmi rád.

No a pred týždňom som bol v DE znova pre e46. Aj som chcel kúpiť mercedes nech má otec radosť, ale e46 ma premohla :). A za tú cenu, no super. Síce výbava oproti tomu čo mám je chabá, ale kašlem na to.

Tak teraz máme doma dve e46. Jednu 100kW čiernu, a jednu 110kW striebornú. Už nám chýba len tá posledná e46 červená :)

tak to asi všetko

petrík
Auto: BMW M3 e36 limo,X3
Kraj: Košický

Utorok, 9. Februára 2010, 18:27

uz ako maly chlapec som uznaval bielomodru vrtulu a vedel som, ze ked raz budem velky, tak si kupim e36 M3 a pred 2rokmi sa zadarilo. Je to ikonicke auto, da sa na nom zabavat, ucit, individualizovat, ale je to nebezpecny vykon.

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Sobota, 20. Februára 2010, 12:57

Ja za BMW mozem dakovat manzelke. Maly sme spolahlivu MAZDU 626, ale jedna AUDIna asi s farboslepim vodicom, co nepozna farby na semafore nas zrusila. A vtedy draha povedala "mazdu si vyberal ty, teraz vyberiem ja". Otvoril som je autobazareu a po desiatych minutach kricala, ze si vybrala. Na monitore svietila 740 ka. Po vysvetleni, ze je to velke do mesta sme si vybrali na zaklade nasich financii 525 tds / chcel som 528/. A nelutujeme. Ja som tej znacke prepadol az tak, ze uz v zivote si nemozem kupit ziadne ine auto.

Šubo
Auto: BMW Power

Nedeľa, 21. Februára 2010, 10:04

nrtm napísal:
Ja som tej znacke prepadol az tak, ze uz v zivote si nemozem kupit ziadne ine auto.

Je nas tu myslim viacej \:D/ \:D/ \:D/
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

noro535i
Auto: e34 535i turbo

Utorok, 30. Marca 2010, 20:55

kks tieto niektore pribehy dokazu inak nabudit a nadchnut a co vsetko este. :shock:
cerstvo po vodicaku som pozeral auta ale nechcel som bmw lebo som vedel ze keby ho kupim hoci som mal cosi nasetrene tak ho oprem lebo som saleny sem tam.inac aj sa tak stalo len nie s bmw ale s fiatom unom co som kupil na to aby som sa moc neblaznil na nom len to sa nedalo ten motor bol 1,4td i.e 71koni a kasna mala 880 kg takze to lietalo jak blazen a ja v nom som ho po 2 tyzdnoch kupy oprel na rovnej ceste na 10cm snehu o plot-to som myslel ze predok nedriftuje :D
no a po nom E46 330Ci jednoznacne.a zatial ziadna nehoda klop klop... :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných