... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Co vas dostalo k znacke BMW?

Piatok, 22. Januára 2010, 21:19

Takze , je to sice trosku "kopia" ale paci sa mi toto , dufam ze sa to este nerozoberalo .

Kazdy by mohol napisat ako sa dostal k BMW a preco u tej znacky pretrvava .

Moje prve auto malo byt Seat Leon TDI , pekny cierny , cenovka 250.000sk este vtedy , a tak zo srandy 2dni pred kupou som otvoril autobazar a kedze sa mi BMW pacilo uz od malicka , skusil som tam nejake hodit a sumu okolo 200.000sk .

Tak som 2dni nato isiel kupit BMW 320D E46 . Krasne auto , spolahlive , vela peknych zazitkov . Neskor som vsak spoznal Marka a Marosa (mara&black) a snazil sa ich napodobnovat ako davaju kruhace, ano neslo mi to :))

A to bol dovod preco som auto ktore bolo fakt super , vymenil za 328 Coupe , a odvtedy su premna E36 Cislo 1. A samozrejme komunita a sudrznost (aj ked sa to niekedy nezda)

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Re: Co vas dostalo k znacke BMW?

Piatok, 22. Januára 2010, 21:39

ked som sa dostal domov,trebalo dako trocha pozarabat,skupovat lacne auta nebola zla myslieka,tak som toho skusil viac,od fordu ka az po terajsiu 540 ku.Mal som uz teda asi 8 bmw a je to naj znacka,inu znacku uz nechcem.

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Piatok, 22. Januára 2010, 21:48

Hm :-k no ja som mal svoje prve auto Ople Calibru, pacila sa mi,mala pekny vyraz ked sa jej niekto kukol "do oci" .
Mal som snou plany (vykon,tuning...atd.) ale zial vykon 136koni a predny nahon map resvedcil,ze to nieje auto pre mna :?

A tak som rozhodil siete a hladal poda tychto parametrov:
zadny nahon
vykon
dizajn
spolahlivost

Pozeral som vselico Hondy,Nissan,Ferrari (no to fakt len pozeral :-" ) a potom zrazu ,ze skusim ake BMW dostanem za cca 7000e ...no a vtom som ju zbadal...moju Limonadu :D ...od prveho phladu bolo jasne co sa ide kupovat...
zadny nahon /OK,
vykon=6valcov za sebou ma presvedcilo dostatocne /OK,
dizajn=ma to v ociach /OK,
spolahlivost niet co dodat /OK

No a tak som tu aj s mojou Limonadou \:D/

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

l_Kubko_l
Auto: BMW

Piatok, 22. Januára 2010, 21:57

ja som si e46kou splnil moj pubertatsky sen, a vyzera to tak, ze pri bmw aj zostanem :D (ten zadny nahon je proste prada 8) )

pexon
Auto: e46 330d

Piatok, 22. Januára 2010, 22:09

heh tak toto bolo komplikovane, hladal som svoje prve vlastne auto a nejak rovno som zacal hladat medzi BMW bud e39 alebo e46, nakoniec som si povedal, ze e46 mi asi viac vyhovuje...
len podotykam, ze prvykrat v zivote som sedel v BMW ked som si bol zobrat uz svoje auto :) takze to bola nielen kupa naslepo auta ako takeho, ale aj BMW ako znacky

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 22. Januára 2010, 22:28

Ked som mal 11 rokov (cca 1995) som uvidel E36tku v rakusku, to auto sa mi neskotocne pacilo...
e36tka bola moj sen z detstva 8) Som stranse rad ze ju mam... a tak sa k nej aj chovam. Vyber motorizacie padol na 318iS - auto vyuzivam hl. na prevoz z A do B. No par krat sa stalo uz ze to nebolo priamo z A do B len koly tomu ze niekte boli lepsie zakruty :D Auto prinasa fakt radost z jazdy. Som s nim max. spokojny, urcite to neni moja posledna e36, aj ked peniaze na novsie by sa nasli. Som fanda.

BMWpositiv

Piatok, 22. Januára 2010, 22:33

...no čo ja viem, u mňa to začalo ešte niekde na základnej škole, keď som sa zamiloval do E30 M3... =P~ (a to ma drží až doteraz) #-o
...na strednej ma to nejako až tak nedržalo čo sa áut týka, predsa len že boli vtedy iné záujmy ako autá, ale podvedome tam tá značka BMW niekde stále bola, aj keď som si to v tom momente neuvedomoval... :-$
...po škole som pak prešiel postupne niekoľkými aftami, začínajúc Š120, Felda, Hyundai, Ford, VW až po súčasné BMW... :bmwball:
...mohlo to ale dopadnúť aj horšie keby to išlo v opačnom poradí... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...ale na druhej strane keby sa ten čas vedel vrátiť späť a ja by som bol v rokoch mladého žiaka základnej školy práve v tomto čase, tak neviem neviem, či by som sa v tomto momente rozhodol ako mladý chalan pre značku BMW, keďže osobne si myslím že táto značka v súčasnej konkurencii už pre mňa nevyžaruje až takú suverenitu a jedinečnosť ako pred 20-timi rokmi... :roll:

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 22. Januára 2010, 22:39

No ja som mal povodne ine plany, ked som sa vratil z Anglicka, chcel som stoj co stoj auto, tak som siel s kamosmi do DE, tam v Mnichove v jednom velkom bazare som hladal svoju buducu lasku, pravdou je, ze som mal v plane inu znacku auta.
Kym kamosi neobjavili toto co mam, z vonku nadhera, cierne ( moja srdcovka ), intos v zlom stave, ale vravim, neva ved som sikovny :lol: :-" a bolo a hlavne cestou domov som vedel, ze je so mnou ame.
Uz nic ine ani nechcem ako BMW.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

BMWpositiv

Piatok, 22. Januára 2010, 22:53

...už nepi, lebo väčšina sedlákov tohto fóra (ja též) ti určite aj tak nerozumie, že čo tým básnik mysleu... :lol:
...musíš písať po lopate a nie ledabolo, lebo ja som z toho čo si napísal aj tak debil... :D

herri13

Piatok, 22. Januára 2010, 22:58

BMWpositiv napísal:
...už nepi, lebo väčšina sedlákov tohto fóra (ja též) ti určite aj tak nerozumie, že čo tým básnik mysleu... :lol:
...musíš písať po lopate a nie ledabolo, lebo ja som z toho čo si napísal aj tak debil... :D

myslis mna ?

BMWpositiv

Piatok, 22. Januára 2010, 23:12

herri13 napísal:

myslis mna ?

jo :D

v Mnichove v jednom velkom bazare som hladal svoju buducu lasku, pravdou je, ze som mal v plane inu znacku auta

akú? je to akože tajomstvo? :lol:
a bolo a hlavne cestou domov som vedel, ze je so mnou ame.
Uz nic ine ani nechcem ako BMW.

no a z tohto som totálne mimo, sorry... ](*,)

vyzerá to tak, že si sa k značke BMW dostal ako slepé kura k vajcu, ale na druhej strane si urobil dobre a ničoho neľutuješ... :wink:

herri13

Piatok, 22. Januára 2010, 23:19

BMWpositiv napísal:
jo :D

akú? je to akože tajomstvo? :lol:

no a z tohto som totálne mimo, sorry... ](*,)

vyzerá to tak, že si sa k značke BMW dostal ako slepé kura k vajcu, ale na druhej strane si urobil dobre a ničoho neľutuješ... :wink:

No v celku ano aj ked BMW sa mi pacilo vzdy, ale pochopil si to spravne a urcite nie som jediny.

Mimo
Kraj: Trnavský

Sobota, 23. Januára 2010, 00:58

pexon napísal:
len podotykam, ze prvykrat v zivote som sedel v BMW ked som si bol zobrat uz svoje auto :) takze to bola nielen kupa naslepo auta ako takeho, ale aj BMW ako znacky

:D velmi podobný scenár...
potreboval som nejaké auto, pozeral autobazar.eu.. pozeral som všetky možné autá (už to vyzeralo na octaviu) až som klikol na moje kupéčko.. nehorázne mi padlo do očí.. tak som volal.. obhliadka.. predajca nebol moc ochotný /sorry pali :D / ale to som pochopil ked mi vysvetloval kolko ludi bolo len pozrieť a povoziť sa a bez záujmu.. lenže ked som zbradal auto naživo, sadol do neho ..zalúbil som sa :-" tak som išiel domov s tým,že to auto musím mať, nedalo mi spať... na druhý deň som niesol zálohu s tým,že o pár dní prídem so všetkými peniazmi.. a aj tak bolo..prišla streda, písal sa myslím dátum 19.9.2007 a ja som si to už ťahal domov z trnavy na mojom bavoráku 8) takže aj moje bavo bolo vlastne prve nie len bmw ale aj prvé auto čo som bol vôbec pozrieť :roll: čo už, láska na prvý pohľad.. a zatial je verná :bmwball:

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Sobota, 23. Januára 2010, 02:23

ja som povodne chcel MB SLK 350 Sportmotor,ale padlo doma rozhodnutie, ze zo zaciatku ked mam vodicak este horuci mi netreba kupovat nove auto ale akvirujem nieco z firmy, tak som zdedil moju E46 330xd a zistil som, ze BMW je Pan znacka, mal som za ten rok a pol moznost vyskusat vselijake auta(od MB cez audi az po bentley-ktore by som brral keby boli peniazky:D) ale z realnych znaciek je proste BMW #1, momentalne teda pripravujem kupu E92 335i
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Sobota, 23. Januára 2010, 10:18

No ja som sa dostal k BMW velmo jednoducho.Fotrove prve auto bola Lada ktoru som zdedil ja v 18tich.Neskor sme mali este 2ks ktore ale nasledne sli do srotu.Mne sa po neakom case podarilo nasporit lowase na lepsie auto a bolo rozhodnute ze ine ako zo zadnim nahonom nechcem.Volba bola v tom case len jedina a to BMW ktore boli drahsie ako som mal nasporene..Ale nakoniec sa my podarilo zohnat E36 318i sedan s ktorim som si uzil dost zabavy a HLAVNE OPRAV #-o pokedy som nezacul zvuk R6..Potom som uz nic ine nechcel...
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných