dracik.bmw, presne ako pises, zadny nahon a nic ine
Dik vsetkym za uvitanie, pozeral som, ze v ZV a okoli je vcelku dost clenov, takze na nejaky pokec/kafe/zraz rad pridem, len akurat tuto sobotu som sa slubil ze pojdem s rodinou na hroby
Hlavnym dovodom, resp. poslednou kvapkou do ohna bolo, ze sa mi na tom modrom kombiku roztopil piest na jednom valci a potreboval som poriesit nahradu velmi rychlo. Co uz na strankach nemam, je posledna etapa toho kombika a sice osadenie dvojitymi webrami a ostrou vackou. Vykonovo/co sa tyka zrychlenia najma, na maximalku uz e-e/ to bolo velmi podobne ako 328i

akurat bol problem to nad 180 drzat na ceste a ubrzdit

Maximalka podla gps prekrocila 220 na dialnici z MT do PO
A Niva... no uz vylucne auto do terenu veru, ist s tym do Rumunska a spat bol zazitok na cely zivot
Co sa tyka uprav, tak zatial som nahodil Magicar, chystam angel-eyes a xenony minimalne do tlmenych svetiel. Toto neni az tak uprava, ale este pred zimou chcem stihnut konzervaciu podvozku a dutin a na jar zrejme vymenu zadnych lemov a rozhodne novy lak. Zrejme aj nejake decentne znizenie, minimalne predku auta/staci 2-3cm/ a zbytok exterieru sa uvidi, co vymyslim. Uz viem len to, ze Mkove kola si necham
A ked bude vela casu a penazi, chcel by som sa pustit do motora, ale to je hudba buducnosti