co tam po volante
V nedeľu ráno sme sa so ženou vrátili z dovolenky z Chorvátska. Celkovo sme prešli 2800km. Ak si hovoríte, že tak ďaleko sa do Chorvátska ani isť nedá a nemýlite sa.
Vyrazili sme vo štvrtok 15.2, s tým, že si spravíme výlet, prespíme v Maďarsku pri Balatone, na druhy deň niekde v Chorvátsku, proste pohodička. Nástup sme mali v sobotu po 14tej vo vilke na ostrove Brač. Dosť času keby.....
GPS ma viedlo centrom Budapešti, bola v celku kolóna, čo je tam normálka, na obchvate to nebolo oveľa lepšie, keďže bolo okolo obeda. Po dlhom státí v kolóne sa nám nejako pred 13tou ozvala spod kapoty rana, syčanie a všade para. Takže paráda, obliecť vestu a kukať čo sa stalo. Vonku okolo auta stala voda akoby niekde prasklo potrubie, auta nás obiehali horko-ťažko - 3 prúdy oboma smermi, zápcha a my tam stojíme, čumíme pod kapotu. Chladič KO, voda fuč.
Odťah v tejto kolóne by bol nemysliteľný a tak čakáme, kým ochladne motor a núdzovo dolievame minerálku, ktorej si našťastie vezieme dostatočné množstvo. Po doliatí sa pohýname a prechádzame asi kilometer, než teplota opäť začne stúpať. Zaťahujem na krajnici a opäť lejem minerálku. Na ďalší pokus už sme takmer na konci Budapešti, voda opäť prekračuje normálnu teplotu a tak vychádzam na chodník pri akomsi parku. Tam už to bolo o niečo kľudnejšie, ak sa to tak dá nazvať vedľa 4 prúdovej cesty, po ktorej lietajú autá minimálne 70kou. Dúfam, že voda tečie nejakým poškodeným tesnením, pretože to tieklo práve popod nádržku na chladiči a tak vyberám chladič. Ešteže som si zobral náradie. Bohužiaľ zisťujem, že chladič už neopravím a tak sa snažím zistiť, či nemajú nejaký skladom v BMW v Budapešti. Našťastie mám kamaráta, čo hovorí maďarsky, tak ho vyvolávam aby to zistil... Bohužiaľ, dodanie 48 hodín. Pracovných... vo štvrtok poobede.... Volám kamarátovi v BB(díky moc Rasťo), zháňa pre mňa chladič na Slovensku, jeden má, dodanie v sobotu ráno UPSkom do BB... Do Blavy si však preň môžem ísť hoci aj ráno. Tak zase volám kamarátovi z VK(tomu, čo obvolával BMW v Maďarsku) a prosím ho o odťah na Slovensko. Kým sa ku nám dostane, pár hodín to potrvá. Ideme teda na pumpu, nakúpiť destilku, lievame do chladiča a pokúšame sa dostať, čo najďalej od centra Budapešti. Prešli sme asi 10km, auto sa vždy po vytečení vody začína hriať, tak ho nechcem trápiť a odstavujem na parkovisku. Ideme sa najesť a čakáme na príchod „odťahovky“. Doráža až večer a tak po siedmych hodinách strávených v tomto pekle zapíname lano a hor sa na Slovensko. Honda Civic 1.5Vtec má do predhraničných kopcov skoro podobné problémy s chladením ako ja, plne naložená e36ka jej dáva zabrať. Premávka už je minimálna a tak plním chladič destilkou a vyrážam len v doprovode aby sme neničili aj kamarátovu Hondu. Na jedno naplnenie chladiča vyše 10km, takže asi po 3 zastávkach sme v Šahách. Neskoro v noci, meníme odťah za manželkine Tipo 1.9TDI, na ktorom prišiel jej brat po nás ku hraniciam. To už také problémy pri ťahaní nemá a tak sme už po jednej hodine v noci doma. Padáme mŕtvy do postele aspoň na pár hodín aby sme o 8mej ráno už boli v Bratislave. Cesta je dlhá a tak spíme len asi 4 hodiny. Plán vychádza, 8:05 už kupujeme chladič a otáčame domov. Okolo obeda začína výmena chladiča. Aby to bolo dokonalé, stará hadica na spoji s chladičom netesní, novú narýchlo nezoženiem a tak sa s tým trápime skoro 3 hodiny...
Vyrážame v najhoršom čase okolo 15:30, v kufri zásoby vody „keby niečo“. Tento krát Budapešť zďaleka obchádzame obchvatom, kde je premávka ako-tak plynulá. Vyšťavení prichádzame na miesto určenia s prestávkami až niečo tesne pred termínom nástupu. Cestou som ešte zistil, že pokiaľ pridám teplotu na kúrení, tak mi na nohu tečie voda a rosia sa okná....
Našťastie to auto zvládlo a čaká ho rozsiahla oprava... už sa teším...