matyson napísal:Neboli náklady väčšie ako cena auta

ani nie, kedze to bolo vsetko na LPG a vsade sme tankovali pod 0.7€, nevyslo to "všeho všudy" ani 200€. Povodne zvazovany plan bol nechat si to doviezt za 400€, len to stroskotalo, tak sme sa narychlo vybrali, nez to niekto vyfukne.
Okrem toho, ono sa to neda brat ako investicia, hoci ceny tychto aut uz par rokov nie su take ako byvali.... To co je na voziku je fungl nova karoseria, ktoru si pan majitel zadovazil za 40tkc a dal do servisu prestavat na svoje hnile auto. Oni to prehadzali tak nejak bez rozmyslu(este aj s vybitymi capmi) a pan medzicasom zomrel a im to ostalo na krku bez papierov. Ta karoseria este nikdy nejazdila a da sa legalne zapisat ako prestavba bez prevarania VIN. Kamarat ma doma podobnu, akurat ju pred rokom zacal vyvarat a furt na to nema cas... Mat doma ten model, tak kamaratovi ani nedam sancu aby ten inzerat objavil
Sam som este kym boli koruny zakupil uplne holu kasnu na este starsi model za 18tisic + dovoz(u mna to bolo nastastie len 40km), len aby som ju uskladnil v garazi na casy ked budem mat cas na stavbu skutocneho veterana