Tak to tu zas trochu ozivim, tentokrat zazitkom, ktory nastastie nakoniec dobre dopadol, aj ked povodne to vyzeralo velmi zle. Zjazd po uzkej ceste z kopca, po vyjazde zo zakruty som zbadal skrizovanu dodavku tesne pod kopcom, tak som sa pokusil pribrzdit. Nesiel som viac ako 30, napriek tomu, odpovedou na fakt mierne pribrzdenie(ledva som sa dotkol pedala) bol smyk, ktory neprestal ani ked som brzdu uplne pustil. Takze rychlo prehodit paku do Nka, trosku sa to chytilo, lenze to nespomalovalo tak som skusil znovu brzdu a zas nic. No dobre, v dodavke by som nerad skoncil, tak som skusil dvomi kolesami na travu, ze tam to mozno pribrzdi lepsie. Trosku to fakt pribrzdilo, ale len vlavo, takze ma to tahalo uplne dolava, volant uplne doprava a len som rozmyslal co je lepsie - bokovka cez strechu cez cca 3metrovy zraz na lavej strane alebo celne do dodavky v strede cesty. Nakoniec to zastalo uplne na upati zrazu/tak ze ked som vystupil musel som z auta zliezat/ a kusok od dodavky. Na fotkach to dobre nevidno, ale pre predstavu - napravo je mensi svah dohora nez nalavo dodola - Ak to niekto pozna je to cesta na Zajezovu.
Nakoniec sme sli zavolat traktor, ten prisiel, lenze pokusy o brzdenie boli aj u neho marne a ked uz to vyzeralo, ze skonci v mojom aute, tak sa mu to podarilo stocit do jarku na druhej strane. Radsej uz odtial ani neskusal vyjst a sli sme rovno pre druhy traktor s retazami a navijakom. Ten najprv vytiahol druhy traktor, potom sme nejak skerovali dole aj dodavku a nakoniec vytiahli mna dopredu asi na pol metrovom lane, pretoze stale hrozilo ze ma zosmykne a preklopim sa cez strechu. Moja zena je z toho zelena este teraz, ja som stastny, ze to takto dopadlo
Fotky: